Με φάκελο στην UEFA απαντά η Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα

Μαδρίτη, Ισπανία 
Απάντηση στην Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί καταγγέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο για τις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό του Champions League και οι Μαδριλένοι απέστειλαν στην UEFA έναν φάκελο στον οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα, τα οποία υποστηρίζουν ότι δείχνουν τους παίκτες των Μπλαουγκράνα να εκβιάζουν σφυρίγματα του διαιτητή. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της Βασίλισσας υπάρχει ένα κείμενο με μια φωτογραφία από την φάση της αποβολής του Πέπε, το οποίο αναφέρει πως είναι η φάση που άλλαξε τον αγώνα.

"Η φάση που άλλαξε τη ροή ενός ισορροπημένου αγώνα δεν έπρεπε να επισύρει την κόκκινη κάρτα" αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα και συνεχίζει:

"Πολλά ειπώθηκαν για την αποβολή του Πέπε, αλλά μία φωτογραφία μιλά πιο δυνατά από τις λέξεις. Βίντεο από τη 'Real Madrid TV δείχνουν καθαρά πως ο παίκτης βρήκε καθαρά και μόνο την μπάλα. Ο Άλβες, που φαίνεται να πονά, αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, αλλά μόλις βλέπει την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Πέπε, επιστρέφει δυνατός στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν το μόνο αμφιλεγόμενο σφύριγμα στον αγώνα. Ο Αρμπελόα και ο Πέδρο ήταν πρωταγωνιστές σε μία άλλη φάση. Στο 39' ο αμυντικός της Ρεάλ έκλεισε το δρόμο στον παίκτη της Μπαρτσελόνα, υπήρχε επαφή ώμο με ώμο, αλλά χωρίς επιθετική διάθεση.
 
"Ο Πέδρο έπεσε στο χορτάρι και κρατούσε το πρόσωπό του, ενώ ολόκληρος ο πάγκος της Μπαρτσελόνα σηκώθηκε όρθιος κι άρχισε να διαμαρτύρεται. Μία πράξη που έχει γίνει πλέον συνήθεια. Σε μία άλλη φάση ανάμεσα στον Μαρσέλο και τον Μπουσκέτς, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα καταλήγει και πάλι στο χορτάρι. Η βουτιά του είναι τόσο προφανής όσο και η έκφραση απορίας στο πρόσωπο του Μαρσέλο. Άλλη μία αντιαθλητική συμπεριφορά. Αυτό το πράγμα έγινε επί 90 λεπτά όπως είδαν και εκατομμύρια άνθρωποι από τις τηλεοράσεις τους".
www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :