Κινδυνεύουν λόγω οφειλών 4 ομάδες

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με τις αποφάσεις του, σε τέσσερις ομάδες της Football League και της Football League 2. Συγκεκριμένα οι αποφάσεις κάνουν λόγο για πιθανό μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών, εάν δεν φανούν συνεπείς οι ομάδες, Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Αστέρας και Εορδαϊκός, στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:
 
"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μωραΐτη κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία "Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ". Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 54/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής.

Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22.280,00 ευρώ, εκ του οποίου το ποσό των 9.304,00 ευρώ με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεώς του, ήτοι από την 05.07.2010, και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, καθώς και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 538/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή FORSTER MARKO κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία "Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904". Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 46.057,85 ευρώ, νομιμοτόκως από τότε που κάθε επιμέρους αιτούμενο κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό μέχρις εξοφλήσεως, καθώς και ποσού 600,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 60/2010 αποφάσεως του Δ.Δ.Ε. της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 46.657,85 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Τζημόπουλου κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Γ.Α.Ο.". Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 49/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής.

Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 56.488,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεως του ποδοσφαιριστή και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 600,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 46/2010 απόφασης του Τμήματος Εφέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών.

4. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία "Τ.Α.Π. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007". Υποχρεώνει το καθού να καταβάλει άμεσα στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το ποσό των 4.130,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και ποσό εκ 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 136/2011 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.

Για την περίπτωση δε της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως, πρέπει να επιβληθούν στο καθού οι εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 4.330,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

5. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Κομβαλίδη κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία "Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904". Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής.

Ειδικότερα, επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής από 05/05/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 96.500,00 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την κοινοποίηση της αιτήσεως του ποδοσφαιριστή και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 400,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 346/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., καθώς και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 400,00 ευρώ, στο δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 33/2010 απόφασης του Τμήματος Εφέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών".
Πηγή:www.sport-fm.gr
Δημοσίευση σχολίου