Η Μπαρτσελόνα στον τελικό

Μπαρτσελόνα θα είναι η μία από τις δύο φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ αφού στην ρεβάνς της νίκης της με 2-0 στο Μπαρναμπέου, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Ρεάλ.

Στο πρώτο μισάωρο του ματς στο Καμπ Νου δεν έγινε καμία φάση ενώ η Μπάτσα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Πέδρο και Μέσι πριν λήξει το ημίχρονο αφού ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Ίκες Κασίγιας πραγματοποίησε ισάριθμες εξαιρετικές αποκρούσεις .

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47' ο Βέλγος διαιτητής Φρανκ Ντε Μπλέκερε ακύρωσε τέρμα του Ιγκουαϊν για επιθετικό φάουλ του Κριστιάνο στον Μπουσκέτς Η Μπαρτσελόνα χωρίς να έχει κάνει καμία φάση κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της στο 55' όταν ο Ινιέστα με εκπληκτική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Πέδρο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0. Στο 64' ο Ντι Μαρία σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Αργεντινός πάσαρε στον Μαρτσέλο που με πλασέ νίκησε τον Βαλντές. Το ματς κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι το τέλος που έφερε την Μπαρτσελόνα στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το τέταρτο Τσάμπιονς Λιγκ .

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, Πουγιόλ (89' Αμπιντάλ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο Ροντρίγκεθ (90+3' Αφελάϊ), Βίγια (74' Κειτά), Μέσι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Λασανά Ντιαρά, Τσάμπι Αλόνσο, Κακά (60' Οζιλ), Ντι Μαρία, Κ. Ρονάλντο, Ιγκουαϊν (55' Αντεμπαγιόρ).
www.sportgate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :