Άγριο ξύλο στην ουκρανική βουλή! (Βίντεο)

Οι φωνές και οι αντιδράσεις πέρασαν σε άλλο επίπεδο όταν την περασμένη Τετάρτη μέσα στο ουκρανικό κοινοβούλιο ένας πολιτικός επιτέθηκε σε έναν συνάδερφό του πιάνοντάς τον από τον λαιμό και προσπαθώντας να τον πνίξει, λίγο πριν τον ρίξει κάτω στο πάτωμα.

Η κάμερα που μετέδιδε τη συζήτηση κατέγραψε τον Adam Martynyuk να επιτίθεται στον Oleg Lyashko όταν άναψαν τα αίματα αφότου ο δεύτερος ζήτησε από τον πρώτο να μιλήσει, αυτός του αρνήθηκε και τότε εκείνος τον αποκάλεσε "Φαρισαίο". Τότε ο Martynyuk έπιασε το Lyashko με τα δυο του δάχτυλα από τον λαιμό, κόβοντάς του την αναπνοή και μετά τον ρίχνει κάτω.

Ο Lyashko φανερά εκνευρισμένος σηκώνεται και γεμάτος οργή σπρώχνει τον συνάδερφό του, την ίδια ώρα που άλλοι πολιτικοί που βρίσκονταν παρόντες σπεύδουν να ηρεμίσουν την κατάσταση και να χωρίσουν τους δυο άνδρες. Λίγη ώρα αργότερα το θύμα επιστρέφει στο βήμα για να δώσει επιτέλους την ομιλία του, επικεντρώνοντας την οργή του, ως επί το πλείστον, στον Martynyuk.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με εκατοντάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν γίνει μάρτυρες αυτού του γεγονότος. Μάλιστα, ένας από τους θεατές έγραψε: "Ντροπή! Είμαι Ουκρανός, αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα το ότι γεννήθηκα σε αυτή την χώρα με αυτή την κυβέρνηση".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :