Σε απεργιακό κλοιό η χώρα


Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουν ΔΕΚΟ, τράπεζες, καθηγητές δημόσιων σχολείων, δημόσια νοσοκομεία, Εκαβ, οι εργαζόμενοι στον Τύπο, καθώς και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.
Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων θα λάβουν μέρος οι εργαζομένοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων, οι....
εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, καθώς και το προσωπικό των Ο.Τ.Α.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ θα υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στις μετακινήσεις, αφού τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν για να διευκολυνθεί η μεταφορά πολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια, και όχι καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.

Λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία θα πραγματοποιηθούν αλλαγές, και πιθανόν ακυρώσεις πτήσεων.

Τέλος, οι απεργιακές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματιστεί στις 11:00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως και από εκεί θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιήθηκε στην Ομόνοια η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :