Αρνί ή απόλυση

...γιατί ο υπάλληλος υποφέρει..
Στη γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ της βορείου Ελλάδος "Αρβανιτίδης", η επιχείρηση απαιτεί υπό την απειλή της απόλυσης από τους εργαζομένους της να αγοράσουν τα αρνιά που δεν πουλήθηκαν και περίσσεψαν από την εορταστική περίοδο του Πάσχα! Την καταγγελία έκανε με ανακοίνωση της η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα σύμφωνα και με την ιστοσελίδα www.iskra.gr η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ξαναπασχολήσει με την αντεργατική της συμπεριφορά στο παρελθόν αφού "τον Δεκέμβριο, η εταιρεία επιχείρησε να παρακρατήσει το δώρο Χριστουγέννων με την απίστευτη αιτιολογία του επιμερισμού του κόστους μιας ληστείας με λεία €120.000 το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους!"

Παράλληλα, η επιχείρηση έχει επιβάλει ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 9.30 το βράδυ, ενώ συνεχίζει να καταστρατηγεί το εβδομαδιαίο ρεπό, και για να αποφύγει τυχόν έλεγχο αναγκάζει τους εργαζόμενους στο ρεπό τους να δουλεύουν χωρίς ποδιά!

Τέλος για να επιμερίζεται το κόστος από τυχόν φθορές, κλοπές και ληγμένα προϊόντα φτάνει στο σημείο να  αναγκάζει τους εργαζομένους να πληρώνουν από τη τσέπη τους τη ζημία.
Δημοσίευση σχολίου