Σε εννιά συλλήψεις και 11 προσαγωγές ανθρώπων του ποδοσφαίρου προχώρησε η ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης

Σε εννιά συλλήψεις και 11 προσαγωγές ανθρώπων του ποδοσφαίρου προχώρησε η ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσά τους ο Αχιλλέας Μπέος, μάνατζερ και άλλοι μεγαλοπαράγοντες του χώρου.

Ο δικηγόρος του Μπέου παραδέχθηκε πως ο πελάτης του συνελήφθη.

Οι υπόλοιποι 8 συλληφθέντες είναι οι: Σταύρος Ψωμιάδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, Γιώργος Τσακογιάννης, μεγαλομέτοχος στην ομάδα της Ηλιούπολης, Ζαββαδίας Δημήτρης, πρώην ποδοσφαιριστής, Αθανάσιος Ντότσης μάνατζερ, Νικος Χάλκος, παράγοντας Ηλιούπολης, Νίκος Παντέλης, προπονητής, Βασίλης Καραγκούλιας, bookmaker και Ανδρέας Δημόπουλος, επίσης bookmaker.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των 11 προσαχθέντων είναι και ο γιος ενός σημαντικού παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού.

Αρχικά προσήχθησαν πέντε άτομα, στη συνέχεια όμως οι πέντε έγιναν εννέα και τελικά συνελήφθησαν και οι εννέα. Ακολούθησαν στη συνέχεια άλλες 11 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν κι άλλες προσαγωγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στην λίστα των υπό προσαγωγή ατόμων, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα γίνεται από την Ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα και είχε ξεκινήσει πολλές ημέρες πριν.

Οι εισαγγελείς ψάχνουν στο χώρο του οικονομικού εγκλήματος, στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης προκαταρκτικής εξέτασης για 41 "ύποπτα" παιχνίδια με βάση κυρίως τη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Η ΕΛΑΣ αναζητά συγκεκριμένους χώρους όπου παίζονταν παράνομα στοιχήματα αλλά και στήνονταν κυνομαχίες.
Δημοσίευση σχολίου