Κρίσιμη συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου στην Βουλή

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντώνται το μεσημέρι στην Βουλή στο γραφείο του δεύτερου. Τη συνάντηση ζήτησε ο κ. Παπανδρέου με τηλεφώνημα του στον κ. Βενιζέλο.

Ο κ. Βενιζέλος διέψευσε τις πληροφορίες ότι του προτάθηκε να αναλάβει κάποιο υπουργείο και αρνήθηκε. Πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι ο υπουργός Άμυνας είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα και ότι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η συνάντηση κρίνεται πολύ σημαντική μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Έκτωρα Νασιώκα και Γιώργου Φλωρίδη και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ .

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι δυο άνδρες να εμφανιστούν μαζί στην κρίσιμη συνεδρίαση, προκειμένου να σταλεί μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό του κόμματος και στο εξωτερικό. Η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα συνωμοσίας κατά του Γιώργου Παπανδρέου και ότι αν τεθεί θέμα ηγεσίας θα στηρίξει τον πρωθυπουργό, όπως μετέδωσε η ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :