Την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή εξετάζει ο Γ. Καρατζαφέρης

Το ενδεχόμενο να υποβάλλουν την παραίτησή τους οι βουλευτές του ΛΑΟΣ από το βουλευτικό αξίωμα για να προκληθούν εκλογές, ανέφερε ότι εξετάζει ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά να αποσύρει το κόμμα από τη Βουλή, "να παραιτηθούμε όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία" όπως τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως στόχος αυτής της ενέργειας είναι να λειτουργήσει "ως χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα, όπου, δυστυχώς, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση περί άλλων τυρβάζουν, σε μια στιγμή κρίσης και όταν ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, είναι εντός. Να καταλάβουν ότι το πράγμα δεν πάει άλλο".

Διευκρινήσεις ΛΑ.Ο.Σ.
Διευκρινήσεις στη βόμβα του Γ. Καρατζαφέρη δόθηκαν από το ΛΑ.Ο.Σ. ,τονίζοντας ότι ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για αποχώρηση των Βουλευτών από τη Βουλή και όχι παραίτηση.
Αυτό αν τελικά γίνει, γιατί πρόκειται μέχρι στιγμής για σκέψη, θα λειτουργήσει σαν μοχλός πίεσης προς την Κυβέρνηση, είτε για Οικουμενική Κυβέρνηση, είτε για πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :