Μεγιστάνας του Τύπου απείλησε πολιτικό αρχηγό

Κορυφαίος, πασίγνωστος και τσαμπουκάς επιχειρηματίας. Τόσο κορυφαίος, πασίγνωστος και τσαμπουκάς που κανείς δεν τολμά να προφέρει το όνομά του επί ματαίω –αλλά και με όποιον επικριτικό τρόπο….Η έξοχη λοιπόν αυτή προσωπικότητα, της οποίας το όνομα αποφεύγουμε να αναφέρουμε κι εμείς για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, τη μέρα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο είχε μεγάλη αγωνία. Φοβόταν μην προκηρύξει ο Παπανδρέου εκλογές…

Και με τη λήξη της συνάντησης και αφού άκουσε όσα έσυρε ο Καρατζαφέρης στους υπόλοιπους, σήκωσε το τηλέφωνο και μάλωσε πολιτικό αρχηγό σαν δάσκαλος της δεκαετίας του πενήντα –αν ήταν κοντά θα του τραβούσε και κανένα χαστούκι.

Και γιατί τον μάλωσε; Μα γιατί δεν αποδέχτηκε την παπανδρεϊκής και ευρωπαϊκής έμπνευσης συναίνεση. Διότι ο κορυφαίος, πασίγνωστος και τσαμπουκάς μεγιστάνας μας ήταν φυσικά υπέρ της συναίνεσης.

Και προειδοποίησε τον πολιτικό αρχηγό, (σ.σ.: άσχετα αν δεν καταλαβαίνει από πιέσεις και από νουθεσίες ο συγκεκριμένος πολιτικός…), σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι δεν θα ανεχτεί (!!!) να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο. . Για να μην πάει χαμένη τόση οργή μάλιστα, έβαλε τους δικούς του και τράβηξαν και μια διαρροή ότι ο ίδιος είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης.

Αμφισβητείτε το γεγονός; Καλά κάνετε, γιατί είναι γνωστό ότι οι τρεις-τέσσερις Έλληνες μεγιστάνες του πλούτου δεν κάνουν τέτοια, ούτε ανακατεύονται γενικώς στην πολιτική. Αλίμονο

Δεν υπάρχουν σχόλια :