Την Τετάρτη ψηφίζεται το μεσοπρόθεσμο, την Πέμπτη ο εφαρμοστικός

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ψήφισης των νέων μέτρωνΣε τρεις συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής, την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα συζητηθεί το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα και η ψήφισή του έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και παρόλο που ακόμα δεν έχει κατατεθεί, ο εφαρμοστικός νόμος θα συζητηθεί σε μία μέρα στην αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη.

Κατόπιν, με διαδικασίες εξπρές θα εισαχθεί την επόμενη μέρα το απόγευμα στην Ολομέλεια και θα ψηφιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουνίου, εντός δηλαδή του υποχρεωτικού χρονοδιαγράμματος.

Πάντως η «μεγάλη εβδομάδα» για τη Βουλή δεν τελειώνει εκεί, αφού και για την άλλη Παρασκευή 1/7 έχει προγραμματιστεί η σημαντική διαδικασία της συζήτησης του πορίσματος για τα υποβρύχια. Κατόπιν θα γίνει μυστική ψηφοφορία για την παραπομπή ή όχι του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Δικαστικό Συμβούλιο, που αναμένεται να ξεκινήσει το αργότερο στις 4 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :