Το άγνωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Πρώην νεκρός αφηγείται!! (Βίντεο)

Το άγνωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Πρώην νεκρός αφηγείται..

...μια ξεχωριστή εμπειρία: 

"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ μέσα στο κεφάλι και το σώμα του.

Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..

Είκοσι οκτώ (28) λεπτά μετά ξύπνησε! 


Αυτή είναι η μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.

Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως.

Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως. Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν έως το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012.
Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα!

Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!

Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.

Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt) και ευθύνεται για τις αλλαγές.

Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης», περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα από το τρισδιάστατο κόσμο.

Επιπλέον στις 14 Ιουλίου 2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο.

Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα...

Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου. 

Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑΣΑ http://www.releasegreece.com/2011/06/nasa.html να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός;

http://worldjudge2012.blogspot.com/ 
Δημοσίευση σχολίου