Εκστρατεία προβολής της Ελλάδας από τους ομογενείς της Αυστραλίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομογενειακή εφημερίδα της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος» έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με τίτλο «Και Φέτος Πάμε Ελλάδα».

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα τονίζει πως τα καθημερινά νέα από την Ελλάδα «πληγώνουν, ενοχλούν, εξοργίζουν, απογοητεύουν, πικραίνουν και προκαλούν μεγάλη ανησυχία».

«Παρόλα αυτά», συνεχίζει το άρθρο, «για μας η Ελλάδα είναι η χώρα της καταγωγής μας. Την αγαπάμε και την πονάμε. Και όπως κάναμε πάντα, έτσι και τώρα, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα συμβάλλουμε ώστε να ξεπεραστεί η κρίση. Θα δώσουμε τον δικό μας αγνό αγώνα, χωρίς κρατική, κομματική ή άλλη καθοδήγηση και χωρίς να περιμένουμε κανένα αντάλλαγμα. Όπως κάναμε πάντα άλλωστε. Γιατί εμείς, στο εξωτερικό, έτσι μάθαμε να αγαπάμε την Ελλάδα. Χωρίς υστεροβουλία!»

Με σύμμαχο την τεράστια και δυναμική παροικία της Αυστραλίας, η εκστρατεία στοχεύει στην τόνωση του ελληνικού τουρισμού.

Η καμπάνια διεξάγεται τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα μέσα από όλες τις έντυπες εκδόσεις του «Νέου Κόσμου» και του αγγλόφωνου Neos Kosmos English Edition.

Η εφημερίδα καλεί τους ίδιους τους ομογενείς να διεξάγουν αυτή την εκστρατεία και ζητά από τους αναγνώστες της, που είτε έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα είτε θα την επισκεφθούν φέτος, να στέλνουν φωτογραφίες τους από τα αγαπημένα τους μέρη μαζί με τις εντυπώσεις τους.

Επίσης, να συστήνουν στους αναγνώστες περιοχές, χωριά, παραλίες, μνημεία, φεστιβάλ, ταβέρνες και γενικά οτιδήποτε τους εντυπωσίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :