Επικοινωνιακό τέχνασμα αποπροσανατολισμού ή απόφαση για ξεβρόμισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου;

Από χτες το απόγευμα βουίζει ο τόπος με την καταιγίδα των επίσημων αποκαλύψεων για τη βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Γνωστά ονόματα προέδρων,παραγόντων,προπονητών κλπ. παρελαύνουν με την άδεια της εισαγγελίας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ηδη 10 εξ αυτών προσήχθησαν στον ανακριτή και τους αποδόθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κι ακολουθούν άλλοι 75 άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Βέβαια κανένας μας δεν έπεσε από τα σύννεφα με την... αποκάλυψη του κυκλώματος των στημένων αγώνων του στοιχήματος με τα κέρδη των εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος των "ανύποπτων" παικτών,ούτε από τα ηχηρά ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν γιατί απλούστατα τα πάντα ήταν γνωστά από χρόνια μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και η υπόθεση σέρνονταν σε γραφεία και συρτάρια της ΕΠΟ και της Δικαιοσύνης.

Επειδή λοιπόν οι καιροί είναι πονηροί και ως Ελληνες μια καχυποψία την έχουμε,τώρα δε φτάσαμε να φοβόμαστε και τον ίσκιο μας ρωτάμε:Πόσο τυχαία είναι η επίσημη αποκάλυψη και οι διώξεις των εμπλεκομένων μεγαλοπαραγόντων τις μέρες που συζητείται το μεσοπρόθεσμο κι ανακοινώθηκαν τα καινούργια μέτρα από το νέο υπουργό Οικονομικών;

Μπήκε όντως βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο της στοιχηματικής "παράγκας" ή μήπως η σύμπτωση δεν είναι τυχαία και πρόκειται για ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα του συστήματος για τον αποπροσανατολισμό του λαού;

Μακάρι να είμαστε εμείς καχύποπτοι και να προχωρήσει μέχρι τέλους το ξεβρόμισμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου κι όλη αυτή η εκκωφαντική "έκρηξη" να μην έγινε για να σκεπάσει με τη σκόνη της το μεσοπρόθεσμο.

Κάποια στιγμή ο κουρνιαχτός θα καθίσει και η πρόοδος των δικών,χωρίς κωλυσιεργίες,αναβολές και νομικά τερτίπια,μέχρι του τελευταίου βαθμού θα αποδείξει τις πραγματικές προθέσεις της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης!
Δημοσίευση σχολίου