Αεροψεκασμοί - Έλληνες Ξυπνήστε!!

Όλοι γνωρίζουμε πλέον για τους Αεροψεκασμούς ή τα Chemtrails όπως είναι παγκοσμίως γνωστά.
Όσοι δεν γνωρίζεται... ακόμα, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο να δείτε συνοπτικά κάποια πράγματα. 


Είναι αλήθεια τραγελαφικό το γεγονός πως μετά από τόσα δημοσιεύματα στον έντυπο τύπο και ειδικά στο internet, μετά από τόσων χρόνων αγώνα των blogs (...που κάποτε μας λέγανε γραφικούς, συνωμοσιολόγους... κτλ) και ακόμα και μετά από πολιτικές παρεμβάσεις στη βουλή με ερρωτήσεις διάφορων "βολευτών" (...προς τιμήν τους), η πολιτεία συνεχίζει να κάνει τον... κινέζο.
Κάποιοι "έξυπνοι" βρήκαν σαν δικαιολογία να πουν πως δήθεν ψεκάζουν για τις καλλιέργειες...
Το ακούσαμε κι αυτό...!
Όμως τα πράγματα είναι απλά κύριοι.

Όσον αφορά τους αεροψεκασμούς στις καλλιέργειες, αυτοί γίνονται από το χαμηλότερο δυνατό ύψος, γιατί αν γίνουν από ψηλά, στο ύψος που πετούν τα περίεργα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν με χημικά, τότε υπάρχει εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος τα φυτοφάρμακα να διαλυθούν και με τον αέρα να εξαπλωθούν και να φτάσουν στον πληθυσμό.
Εκτός αυτού..., είδε ποτέ κανείς καλλιέργειες μέσα στις πόλεις;
Πάμε παρακάτω...

Γιατί όλα μα όλα τα αεροπλάνα που πετάνε σε όλο τον πλανήτη, επιβατικά και μαχητικά, φέρουν επάνω τους ευδιάκριτα χαρακτηριστικά, που δίνουν πληροφορίες για αυτά; Σε αντίθεση με τα αεροπλάνα των chemtrails, που είναι ως επί το πλείστον άσπρα και κανένα δεν φέρει ούτε ένα διακριτικό;
Παρατηρήσατε τη συμπεριφορά του πληθυσμού, τις επόμενες ημέρες από τους αεροψεκασμούς; Αν δεν το έχετε κάνει, θα εκπλαγείτε!
Είναι τυχαίες οι ομαδικές ιώσεις; Οι διάφοροι νόσοι των πτηνών, χοίρων... και τώρα το περίφημο e.coli;
Οι μαζικοί πονοκέφαλοι που πιάνουν ταυτόχρονα όλο τον πληθυσμό;
Ότι με την κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα, κανείς τόσο καιρό δεν αντιδρούσε;
Δεν χρειάζεται να είσαι συνομωσιολόγος ούτε καταστροφολόγος, για να καταλάβεις ότι κάτι μας κάνουν, κάτι μας ρίχνουν.

Έλληνες ξυπνήστε!! Βγείτε στους δρόμους!! Επικοινωνήστε μεταξύ σας! Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το συνάνθρωπό σας!!

Τόσα χρόνια με την δυτικο-παγκοσμιοποιημένη προπαγανδιστικά εξωραϊσμένη δημοκρατία τους και με την κάλπικη προσφορά ενός υλιστικού υπερκαταναλωτισμού, στο όνομα της δήθεν επέκτασης του κοινωνικού κράτους, ο κάθε επιτείδειος διαπιστευμένα εβραιοαμερικανόφιλος ψηφοθήρας που λυμαίνεται την εξουσία δεν είναι ο φίλος σας που προσπαθεί για το καλό σας. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα απλό γρανάζι στην εναγώνια και με αθέμιτα μέσα προσπάθεια τους να μας επιβάλλουνμε τη δαψίλεια και απεχθή καταστολή συνειδήσεων. Κι όμως, αυτό είναι το σύστημα που υπηρετούν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να αποδομήσουν ολοκληρωτικά την Ελληνική κοινωνία. Μιλάμε για έναν αέναο πόλεμο. Θυμηθείτε τα λόγια του Κίσιγκερ..
"Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας" 

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε!!

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Αεροψεκασμούς πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :