Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει η Βάσω Παπανδρέου

Θέμα ηγεσίας στο κυβερνών κόμμα έθεσε με δήλωσή της η Βάσω Παπανδρέου η οποία ζήτησε την άμεση σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας για «να συζητηθούν όλα» όπως είπε χαρακτηριστικά.
"Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη χώρα. Θα πρέπει να συγκληθεί αμέσως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ" δήλωσε η Β. Παπανδρέου η οποία ρωτήθηκε εάν θέτει θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

"Να συζητηθούν όλα" ήταν η απάντησή της.

Για "κενό διακυβέρνησης", έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Δ. Λυντζέρης έκανε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία συλλογής υπογραφής σε κείμενο με αίτημα για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Οπως έχει γνωστό την επιστολή έχουν ήδη υπογράψει τουλάχιστον 35 βουλευτές, ανάμεσά τους οι βουλευτές Δημήτρης Λιντζέρης, Σούλα Μερεντίτη και Σοφία Γιαννακά.

Υπάρχουν ευθύνες και στη δική μας ηγεσία, δήλωσε πριν από λίγο ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, υιοθετώντας το αίτημα για σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

"Δεκαοκτώ μήνες τώρα πάμε από το κακό στο χειρότερο", είπε ο κ. Σαλαγιάννης και στο ερώτημα για την ψήφο εμπιστοσύνης απάντησε: "Εγώ δεν δίνω ψήφο αν δεν πεισθώ ότι θα βγάλουμε πέρα και ότι θα είμαστε φερέγγυοι απέναντι στο λαό που μας ψήφισε".
Δημοσίευση σχολίου