O Alex Jones δίνει απαντήσεις σε Έλληνες (Βίντεο)

Ο Alex Jones (για όσους δεν ξέρουν) με λίγα λόγια είναι ένας αμερικανός δημοσιογράφος ερευνητής που έχει αφιερώσει τη ζωή του και την καριέρα του για το ξεσκέπασμα των ελιτιστών και γενικά όλων αυτών που έχουν την παγκόσμια εξουσία στα χέρια τους.

Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε και θα παρακολουθήσετε παρακάτω, απαντώντας σε ερωτήσεις Ελλήνων για την κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά:
 
"Πρέπει να διώξετε την οικονομική αυτοκρατορία των Ναζί της Goldman Sachs, να διώξετε τους τραπεζίτες. Να παραπέμψετε τους διεφθαρμένους των κυβερνήσεων σας για κακούργημα και να διώξετε αυτό το πραξικόπημα από τη χώρα σας."
 

 

Στο επόμενο βίντεο μιλάει πάλι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του για την Ελλάδα και τον οικονομικό πόλεμο που υφίσταται η χώρα μας. (Αν δε φαίνονται οι υπότιλοι ενεργοποιήστε τους πατώντας το "CC").

(Για όποιους σπεύσουν να τον κατηγορήσουν και να του προσάψουν το οτιδήποτε ας μάθουν πρώτα ότι κανένας μα κανένας μέχρι τώρα δεν έχει βγει με επιχειρήματα να διαψεύσει τα όσα έχει πει -όχι μόνο για την Ελλάδα-  και όσα έχει αποκαλύψει).

Δεν υπάρχουν σχόλια :