Top μέλος της Λέσχης Bilderberg: Η κατάρρευση της ευρωζώνης υπό την απειλή χρεοκοπίας της Ελλάδας απειλεί την παγκόσμια οικονομική ατζέντα

Ο καθηγητής του Χάρβαρντ αποκαλύπτει πως οι παγκοσμιοποιητές είναι πανικόβλητοι για την επιβίωση του ενιαίου νομίσματος, υπό την απειλή χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Ένα κορυφαίο μέλος Bilderberg αποκάλυψε ότι παγκοσμιοποιητές είναι πανικόβλητοι μπροστά στο σενάριο μιας πιθανής κρίσης στην ευρωζώνη που μπορεί να προκληθεί από μια Ελληνική χρεοκοπία η οποία θα μπορούσε να επιταχύνει την κατάρρευση του ευρώ και επίσης να εκτροχιάσει την ευρύτερη ατζέντα όσον αφορά τα πολυ-περιφερειακά νομίσματα και τελικά την επίτευξη ενός παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.
Ο βετεράνος ντεντέκτιβ στα θέματα της λέσχης Bilderberg Τζιμ Τάκερ που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Alex Jones, δήλωσε ότι το ευρώ θα είναι και πάλι το θέμα των συνομιλιών της και  στη φετινή κουβέντα κρίσης των παγκοσμιοποιητών στο Σαν Moritz της Ελβετίας. 

Σύμφωνα με τον Τάκερ οι ισχυροί χρηματιστές φαίνονται απελπισμένοι για το θέμα της διάσωσης του ενιαίου νομίσματος, λόγω του ότι πολλοί χρηματοοικονομικοί αναλυτές βλέπουν την κατάρρευσή του στον ορίζοντα.
"Φοβούνται ότι το ευρώ θα καταρρεύσει και πως απλά θα εξαφανιστεί", είπε ο Τάκερ, σημειώνοντας ότι η πρόθεση πολλών ευρωπαϊκών χωρών να εγκαταλείψουν την πυρηνική ενέργεια μετά την καταστροφή στη Φουκουσίμα, θα μπορούσε να προκαλέσει μια νέα κρίση για το ενιαίο νόμισμα.


Κατά τη διάρκεια της περσινής διάσκεψης Bilderberg στο Sitges της Ισπανίας, όταν το ευρώ βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση μετά τις ταραχές λιτότητας στην Ελλάδα, οι παγκοσμιοποιητές είχαν πανικοβληθεί ανησυχώντας πως το ενιαίο νόμισμα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια συνολική κατάρρευση.


Παρά το γεγονός ότι το ευρώ έχει σημειώσει σημαντική άνοδο έναντι του αμερικανικού καταρρέοντος δολαρίου κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, πολλοί οικονομικοί αναλυτές εξακολουθούν να προβλέπουν ότι το ενιαίο νόμισμα, αντιμετωπίζει μια τεράστια κρίση που θα απειλήσει την ίδια την ύπαρξή του. Μάλιστα, μόλις τον περασμένο μήνα οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πραγματοποίησαν μια συνεδρίαση κρίσης -έκτακτης ανάγκης- μετά τις τότε εκθέσεις, που ανέφεραν ότι η Ελλάδα μελετούσε την έξοδο από την ευρωζώνη και τη δημιουργία δικού της νομίσματος.


Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποκαλύπτει πως ο αγώνας της ΕΚΤ να διασώσει και να κρατήσει τις ευρωπαϊκές οικονομίες, θα μπορούσε να στείλει την ίδια την ΕΚΤ σε πτώχευση, ειδικά αν η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις-υποσχέσεις της για το χρέος της, που από πολλούς θεωρείται ως ένα πιθανό σενάριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οργανισμού Moodyς, "Η Ελλάδα είναι 50% πιθανότερο να παραβεί τις υποσχέσεις της ή να αναδιαρθρώσει τα χρέη της κατά τα επόμενα πέντε χρόνια."


Γράφοντας στην εφημερίδα Financial Times, η οποία επί τακτικής βάσεως εκπροσωπεί τη Bilderberg αν και αρνείται να υποβάλει έκθεση σχετικά με τη συνεδρίαση, το μέλος της Bilderberg και καθηγητής του Χάρβαρντ, Κένεθ Ρογκόφ, αποκαλύπτει πώς οι ελιτιστές εκφράζουν τη βαθιά ανησυχία τους ότι μια "κατάρρευση της ευρωζώνης", θα εκτροχιάσει την ευρύτερη ατζέντα της Bilderberg για τα πολυ-περιφερειακά νομίσματα, όπως το Amero, το οποίο θα λειτουργεί ως ενιαίο νόμισμα σύμφωνα με τη βορειοαμερικανική Ένωση.


"Το πείραμα του ευρώ, μας έφερε επίσης σε ένα σταυροδρόμι όσον αφορά το σύνολο του διεθνούς νομισματικού συστήματος", γράφει ο Ρογκόφ. "Άραγε τα εγγόνια μας θα κληρονομήσουν ένα κόσμο με ένα τεράστιο αριθμό εθνικών νομισμάτων, ή με ένα πολύ μικρό αριθμό πολυκρατικών νομισμάτων;"


Επίσης η Bilderberg είναι τόσο προστατευτική υπέρ του ευρώ, διότι για τα μέλη της είναι ένα ισχυρός συμβολικός πυλώνας της ατζέντας τους, για την παγκόσμια κυβέρνηση. Επίσης το ευρώ ήταν ένα πνευματικό τέκνο της ίδιας της ομάδας Bilderberg, καθώς ο αντιπρόεδρός της Étienne Davignon, παραδέχθηκε πέρυσι, ότι το ενιαίο νόμισμα διαμορφώθηκε από τη Bilderberg στη δεκαετία του 1990.


Πράγματι, οι βάσεις για την ΕΕ και τελικά το ενιαίο νόμισμα του ευρώ, τέθηκαν από τη μυστικοπαθή Λέσχη Bilderberg στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Μέσα από τη Bilderberg διέρρευσαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ατζέντα για τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινής αγοράς και του ενιαίου νομίσματος, διαμορφώθηκε από τη Bilderberg το 1955.


Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 2003, μια ερευνητική ομάδα του BBC της οποίας τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε αρχεία της Bilderberg, επιβεβαίωσε ότι η ΕΕ και το ευρώ ήταν το πνευματικό τέκνο της Bilderberg.


Ο Τάκερ είπε επίσης ότι οι παγκοσμιοποιητές είχαν πρόθεση να παραταθεί η ύφεση τουλάχιστον μέχρι το 2012 και επίσης να διατηρήσουν τις τιμές των καυσίμων σε υψηλά επίπεδα. Έχουν επιλυθεί οικονομικά στο επίπεδο του πλανήτη, όχι με την αύξηση των φτωχότερων χωρών με τα δυτικά πρότυπα, αλλά με τη μείωση του βιοτικού επιπέδου στα πιο πλούσια κράτη.


Ο Τάκερ σημείωσε επίσης πώς κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων συνεδρίων τα μέλη της Bilderberg ήταν έξαλλα για το γεγονός ότι πολλοί ανταποκρίνονται στην ολοένα και αυξανόμενη αντίσταση και από την αύξηση του αριθμού των διαδηλωτών και των ανεξάρτητων δημοσιογράφων που ρίχνουν φως και φέρνουν στο προσκήνιο τις συγκεντρώσεις.


Όπως αποκαλύφθηκε πέρυσι, από μια εκπληκτική συνομιλία μεταξύ δύο μελών της Bilderberg που άκουσε τυχαία από ο Λονδρέζος δημοσιογράφος της Guardian Charlie Skelton, οι ελιτιστές βλέπουν τα άτομα με εισόδημα μεταξύ των διαδηλωτών ως "απειλή" για την ατζέντα τους, δεδομένου ότι επέκριναν το γεγονός ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν πραγματικά να έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν στις διάφορες χώρες στις οποίες γίνονται οι συναντήσεις της Bilderberg κάθε χρόνο.
Παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη του Jim Tucker:
Μετάφραση από RELEASE GREECE  

Δεν υπάρχουν σχόλια :