UFO ανακτήθηκε από τις ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις αρχές Ιουνίου του 2011 στο YouΤube, δείχνει ένα ufo να μεταφέρεται από ένα ελικόπτερο και υποτίθεται ότι είχε καταγραφεί πριν λίγες μέρες στη Ρωσία.

Υπάρχουν ήδη κάποιες εικασίες ότι αυτό το αντικείμενο είναι ο ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε στο χωριό Lesopilniy, στα τέλη Μαΐου που τελικά καταρρίφθηκε από τον Ρωσικό στρατό. 

(Υπήρχε το σχετικό βίντεο εδώ αλλά και καλά έχει αφαιρεθεί λογο παραβίασης πνευματικων δικαιωματων.)


Δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν είδαν λίγο πιο πάνω από τις στέγες των σπιτιών τους να ίπταται ένα τεράστιο άγνωστο λαμπερό αντικείμενο με 2 φώτα επάνω του. Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, με τις στρατιωτικές δυνάμεις να φτάνουν στη περιοχή και να στέλνουν αρχικά φωτοβολίδες και μετά πυρά προς το μέρος του! Όπως ήταν φυσικό, το ιπτάμενο αντικείμενο τα απέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!

Οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του περιστατικού, είτε από κάμερες είτε από κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο λόγος ήταν κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.

Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ στο μικρό ρωσικό χωριό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :