Διαχειριστικά όργια στα οικονομικά της Ολυμπιάδας του 2004;

Ένα μεγάλο απόστημα του δημόσιου βίου όπως είναι τα οικονομικά της Ολυμπιάδας του 2004 φαίνεται ότι... θα "σπάσει"...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται συντόμως να ανοίξει ο φάκελος του οργανισμού "Αθήνα 2004" που είχε την ευθύνη της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και όπου φημολογείται ότι διαπράχθησαν διαχειριστικά όργια.

Λέγεται ότι ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός θα αναλάβει συντόμως τη διερεύνηση του καυτού αυτού φακέλου, ο οποίος κλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων με ευθύνη του τότε υπουργού, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.

Τότε, ο κ. Αλογοσκούφης έκλεισε τον οικονομικό φάκελο της εταιρείας «Αθήνα 2004» με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς ποτέ να δοθεί στη δημοσιότητα ο ισολογισμός της εταιρείας αυτής που διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια χωρίς ποτέ να δώσει αναφορά στο κράτος και στη κοινωνία των πολιτών.

Φήμες μιλούν για ένα απίστευτο αλισβερίσι εικονικών τιμολογιών, συναλλαγών κάτω από το τραπέζι των στελεχών του «Αθήνα 2004» με διάφορους προμηθευτές, και για ένα προκλητικό γλέντι σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ορισμένες πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη δώσει το πράσινο φως και οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν θα είναι εντυπωσιακές. Να σημειωθεί ότι στέλεχος δίπλα στην κα Αγγελοπούλου ήταν τότε ο κ. Σπανουδάκης ο οποίος στη συνέχεια, με απόφαση των κκ. Γερουλάνου και Γαβριηλίδη, μετακινήθηκε στον ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :