Απειλούν τη ζωή μου, ότι θα με σκοτώσουν, θα με πνίξουν!

Απειλητικές επιστολές έξω από το γραφείο της βρήκε η Βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Αικατερίνη Περλεπέ-Σηφουνάκη. Η βουλευτής, γιατρός στο επάγγελμα, αποκάλυψε ότι το περιεχόμενο αυτών των επιστολών είναι απειλητικό για τη ζωή της.

«Οι απειλητικές επιστολές είχαν ξεκινήσει πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και μετά την ψήφιση έγιναν ακόμη πιο έντονες. Εμένα σήμερα το πρωί είχαν βάλει τέτοιες επιστολές έξω από τις τζαμαρίες του γραφείου μου στη Χαλκίδα και σε όλο τον δρόμο. Δεν περίμενα ποτέ πως ακραία στοιχεία θα έκαναν κάτι τέτοιο, ήμουν μάχιμη γιατρός πολλά χρόνια και έχω μια άλλη σχέση με τους ανθρώπους οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης. Το περιεχόμενο των επιστολών είναι απειλητικό, απειλούν τη ζωή μου, ότι θα με σκοτώσουν, ότι θα με πνίξουν, ότι τους πούλησα, οτι τους πρόδωσα. Προσωπικές απειλές για εμένα, όχι για την οικογένειά μου. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Πιστεύω οτι και οι 155 βουλευτές που ψηφίσαμε ναι στο μεσοπρόθεσμο, ανταποκριθήκαμε στο καθήκον μας καθώς πιστεύαμε πως η χώρα θα χρεοκοπούσε εάν δεν το ψηφίζαμε με ότι συνεπάγεται μια χρεοκοπία σε μια χώρα. Για αυτο το λόγο παρ΄ότι δεν είναι ούτε στη φιλοσοφία μας, ούτε στην ιδεολογία μας τα μέτρα αυτά που ψηφίσαμε, αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε για να σώσουμε τη χώρα και τους πολίτες της".

Στο ερώτημα εάν έχει φοβηθεί με αυτές τις απειλητικές επιστολές κυρία Περλεπέ απάντησε "εγώ προσωπικά δε φοβάμαι. Έχω συνηθίσει πάντα να κυκλοφορώ μόνη μου μέσα στην κοινωνία, μέσα στους ανθρώπους, στο καφενείο, στις ταβέρνες, στα μαγαζιά, παντού μόνη μου ολα αυτά τα χρόνια. Οτι έκανα πάντα θα κάνω και τώρα. Θέλω να πιστεύω πως ολοι αυτοί που με απειλούν είναι ακραία στοιχεία είτε απο τον χώρο της δεξιάς, είτε απο το χώρο της αριστεράς. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιδράσει και να διαδηλώσει οχι όμως ανώνυμα και απειλόντας τη ζωή μου. Οι δε επιστολές είναι χειρόγραφες και όχι δακτυλογραφημένες".

Τέλος η κυρία Περλεπέ μας ενημέρωσε πως τις απειλητικές επιστολές τις έχουν ήδη δώσει στην Αστυνομία οι συνεργάτες της για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

H κα Περλεπέ όμως δεν είναι η μόνη βουλευτής που απειλείται. Σήμερα στη Βουλή δημιουργήθηκε ένταση όταν συζητήθηκε η πολύ σκληρή και απειλητική ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησιας, εναντιον των βουλευτων του νομου Ροδουλας Ζηση και Κωστα Καρταλη.
roufianos.com
Δημοσίευση σχολίου