Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μιχ. Καρχιμάκη θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μιχ. Καρχιμάκη, θα καταθέσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κατονόμασε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ως επικεφαλής ομάδων που προπηλάκισαν βουλευτές της συμπολίτευσης.

Αυτό γνωστοποίησε εκ μέρους του Συνασπισμού ο Δημ. Στρατούλης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρέοδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, είχε καταθέσει μήνυση κατά αστυνομικών για τον "χημικό πόλεμο" της πλατείας Συντάγματος. «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είχε πει, επικαλούμενος φράση του Ηλία Ηλιού.


Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξε΄δωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για " γελοίο αλλά και επικίνδυνο σίριαλ" που αποσκοπεί στη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και στην αλλαγή της πολιτικής ατζέντας.

Χαρακτηρίζει δίκαιη την αγανάκτηση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ψάχνει άλλοθι και την αποδίδει "όχι στην ίδια την κατεδαφιστική πολιτική της, αλλά στην Αριστερά".

Όσον αφορά στα περιστατικά βίας, σημειώνει ότι "η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αδιέξοδες πρακτικές βίας είναι απόλυτα σαφής. Δεν τις υιοθετούμε και είναι έξω από τις παραδόσεις και την κουλτούρα της Αριστεράς".

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι "δεν θα γίνουμε λογοκριτές της λαϊκής αγανάκτησης".
ΝΙΚ. ΑΛ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :