Μακάβριο hacking στο twitter του Foxnews

Οι followers του λογαριασμού twitter του Foxnews.com έμαθαν νωρίτερα τη Δευτέρα για τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα!
Φυσικά, επρόκειτο για επίθεση χάκερς στο twitter του Foxnews, με τους χάκερς να προχωρούν σε αναρτήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε δολοφονική επίθεση και είναι νεκρός.

"Αυτές οι αναφορές είναι αναληθείς φυσικά και ο πρόεδρος περνά την γιορτή της 4ης Ιουλίου με την οικογένειά του", ανέφερε το Foxnews.com σε ανακοίνωση που εξέδωσε. "Χάκερς έστειλαν πολλά κακόβουλα και αναληθή μηνύματα ότι ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δολοφονηθεί", πρόσθετε η ανακοίνωση.

"Η επίθεση αυτή ερευνάται και ο Foxnews.com εκφράζει τη λύπη του για την ανησυχία που μπορεί να προκάλεσαν αυτά τα μηνύματα", επισημαίνεται.

Τα μηνύματα αυτά ανέφεραν ότι ο Ομπάμα δέχθηκε επίθεση και δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο στην πολιτεία Αϊόβα όπου πραγματοποιούσε προεκλογική εκστρατεία.


Το twitter του Foxnews.com παρακολουθούν περισσότεροι από 33.600 άνθρωποι, ενώ περισσότερες από πέντε ώρες, αφού τα μηνύματα που είχαν αναρτηθεί παρέμεναν στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια :