UEFA προς ΕΠΟ: Ξεκαθαρίστε άμεσα την υπόθεση των στημένων

H UEFA έστειλε τελεσίγραφο στην ΕΠΟ, ζητώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης με τους στημένους αγώνες. Το παραδέχτηκε απόψε στην τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο κ.Πιλάβιος ρωτήθηκε εάν έχει σταλεί από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία παρόμοιο έγγραφο, όπως έγινε και στην Τουρκία, με το οποίο η UEFA θέλει να έχει στα χέρια της εντός του μήνα όλο το υλικό της υπόθεσης, έτσι ώστε εάν υπάρχουν ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και δήλωσε ότι η UEFA απέστειλε σήμερα έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο θα δοθεί την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Με αυτό το έγγραφο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζητεί από την ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και πρόκειται να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. "Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ως προς την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει η ΕΠΟ τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επανέλαβε πως δεν έχει λόγο να διαφωνήσει με κάτι τέτοιο: "Το τάιμινγκ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο από άλλες φορές. Η ομοσπονδία όμως δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να διοργανώσει το πρωτάθλημα. Αν χρειαστεί, θα το κάνουμε. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια :