THE "PROJECT BLUE BEAM" ( Το Σχέδιο Μπλε Δέσμη)

Το Project Blue Beam (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) είναι ένα από τα όπλα ελέγχου του ανθρώπινου νου. Δηλαδή ένα στρατιωτικό πρόγραμμα που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά, τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.

Από τα μέσα του 1990 υπάρχει και διαρρέεται από πρόσωπα κι επιτελεία του στρατού όπως και την επιστημονική κοινότητα, μία έντονη φημολογία, σχετικά με μια σειρά, από περίεργα επιστημονικά προγράμματα δοκιμών του αμερικανικού στρατού. Ένα από αυτά είναι το πασίγνωστο πλέον HAARP και το άλλο ονομάζεται PROJECT BLUE BEAM.

Στην πραγματικότητα, αν εμπιστευτούμε τις πηγές πληροφοριών, φαίνεται (και κάποιες από αυτές έχουν μάλλον άψογο επιστημονικό κύρος, όπως ο Χριστιανός επιστήμονας Δρ. Νικ Begich), πως οι κυβερνήσεις και τα απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα έχουν πλέον αναπτυχθεί προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Στις μέρες μας η τεχνολογία στην οπλική βιομηχανία παράγει συστήματα φθοράς του ανθρώπινου νου και κάμψης της συνείδησης.

Το Project Blue Beam είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εργασιών που συνδέεται με τα άλλα εξωτερικά HAARP στην Αλάσκα. Το HAARP scalar είναι μία τεχνολογία φυσικής (Nikola Tesla) που αναλύει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εξωτερικές εικόνες σε τεράστιο μέγεθος συμβατές με το μέγεθος του ουρανού.

Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα.
 
Είναι κάτι σαν την τηλεόραση παρέχοντας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε και αν κάποιος έχει μειωμένη όραση να μπορεί να το δει. Είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη, εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας.Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσι ώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα. Το θεωρείτε τρελό;
 
Περίμενετε ένα λεπτό και θα δείτε .Υπάρχουν φοβερές αποκαλύψεις σε αυτή την ιστορία. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μάρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου. Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον "Ιησού" στον ουρανό! Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει.
 
Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε. Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποιήσις.

Alpha Omega Report

"Ηλεκτρονική Μαγεία & Μπλε Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς"

Η "επιχείρηση Μπλε Δέσμη " είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Μπλε Δέσμη, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα συχνότητας στον εγκέφαλο, είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την συλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού. The BlueBeam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.

Κατ 'αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα, το σόου θα αποτελείται από προβολές λέιζερ, πολλαπλά ολογράμματα θα στέλνουν εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, κάθε περιοχή θα έχει διαφορετικές εικόνες σύμφωνα με τα εθνικά πιστεύω και των θρησκευτικών δογμάτων. Καμία περιοχή δεν θα αποκλειστεί.
 
Με κινούμενα σχέδια από υπερ-υπολογιστές και ηχητικά εφέ που θα εμφανίζονται να προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος, θα πείσει τους οπαδούς των διαφόρων δογμάτων για την επιστροφή του Μεσσία τους, με την εντυπωσιακή πειστική ζωντανή ρεαλιστική εικόνα.

Οι διάφορες σωτήρες στη συνέχεια θα συγχωνευθούν σε έναν "σωστό" και θα υπάρχει εξήγηση κάθε μυστηρίου, προφητείες και αποκαλύψεις θα δοθούν στη δημοσιότητα. Η εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής δυσαρέσκειας και γενικά θα επικρατει μεγάλος σάλος σε όλα τα κράτη και αναρχία. Φαίνεται σίγουρα ότι αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους τα ενωμένα έθνη( ΟΗΕ )

Το Blue Beam Project, ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) που αναπτύχθηκε από επιστήμονες της NASA, αποτελείται από 4 μέρη, 4 βήματα προς την εφαρμογή της θρησκείας NWONew World Order (conspiracy theory) με τον Αντίχριστο στην κεφαλή του νέου κόσμου.

Πρώτον, οι σεισμοί σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε νέα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποκαλύπτουν ότι έχουν παρανοήσει βασικά δόγματα όλων των θρησκειών και έχουν προβεί σε εσφαλμένη ερμηνεία.

Δεύτερον, ένα γιγαντιαίος διαστημικός χάρτης με προβολές λέιζερ πολλαπλών 3D-διαστάσεων με ολογραφικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, θα φαίνεται να είναι η εικόνα του Θεού, μιλώντας σε όλες τις γλώσσες.

Τρίτον, η ηλεκτρονική συμμετοχή με τηλεπαθητικα κύματα ELF, VLF, LFμπλέκετε με την φυσική σκέψη και θα διαχέεται σε μορφή τεχνητής σκέψης και λήψης ώστε κάθε ένας να πιστεύει ότι ο Θεός μιλάει μέσα στη δική τους ψυχή.
Τέταρτον, ηλεκτρονικές "υπερφυσικές" εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην εξαπάτηση θα δημιουργήσει τις ακόλουθες ψευδαισθήσεις: η ανθρωπότητα θα πιστέψει πως επίκειται εξωγήινη εισβολή, οι Χριστιανοί θα θεωρούν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει για να τους διασώσουν, και να πείσουν όλους ότι οι παγκόσμιες σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις είναι η αιτία και η έλευση του Αντίχριστου όπου διεισδύει και ταξιδεύει μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικό καλώδιο, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές - είναι παντού και αναπόφευκτο.

Όταν το ELF χρησιμοποιείται σε ένα πρόσωπο όλες αισθήσεις του τροποποιούνται. Μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , και οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να βλέπουν αυτό που θα βλέπετε μόνο εσείς και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά . Αν και πιστεύουμε ότι η Μπλε Δέσμη θα είναι σε συνδυασμό με την πραγματική εσωτερική και εξωτερική εισβολή των έκπτωτων αγγέλων και δαιμόνων της Αποκάλυψης «κεφάλαιο εννέα(9)» με κάποιο τρόπο. Αυτές είναι κάποιες σοβαρές πληροφορίες.
ELF είναι ένα εργαλείο της Luciferian Elite. Είναι η Νέα Εποχή εκδοχή της μαγείας, ως εκ τούτου σε ηλεκτρονική μαγεία. Βασικά κατευθύνουν τις εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), στο πρόσωπο της επιλογής τους για οποιαδήποτε αιτιολογία έχουν.

Το ELF θα κανει το άτομο να είναι άβουλο και πολλές φορές δεν θα το συνειδητοποιούν καν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρης αλλοιωμένη κατάσταση . Βασικά ο εγκέφαλος έχει πολλές φόρες ένα τείχος προστασίας και μπορεί και μπλοκάρει τις συχνότητες. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα ειδικό με το τείχος προστασίας μπορεί να εμποδίσει ένα χάκερLuciferian αυτό το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την μπλε Δέσμη Τεχνολογία, περισσότερο γνωστή ως Project Blue Beam, θα είναι η φωνή του θεού το Α και το Ω θα το ονομάσουν, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια πλάνη, μια καλοσχεδιασμένη απάτη.

Θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου, από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή.

Οι επιπτώσεις από το ELF για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:
1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά

2. Ζάλη.

3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.

4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.

5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.

6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.

7. Πίεση, συναισθηματικά και στο κεφάλι σου.

8. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

9. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)

10. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.

11. Μπορείτε να παραλύσετε στο κρεβάτι ενώ μια φωνή σας δίνει εντολές και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. (Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία πάνω από το κρεβάτι σας, όταν αυτό συμβαίνει.

12. *Διαυγή όνειρα.( *Συνειδητό όνειρο είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του συνειδητού ονείρου, είναι δυνατό να ασκήσει κανείς έλεγχο πάνω στο ονειρικό περιβάλλον και να κάνει πράγματα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να κάνει στη φυσική πραγματικότητα. Τα Διαυγή Όνειρα θεωρούνται πύλες που οδηγούν σε μεταφυσικούς χώρους. Κάτι δηλαδή σαν την Αστρική Προβολή.

13. Λάμψεις φωτός σε διάφορος χρωματισμούς.

14. Μπορείτε να ακούσετε φωνές που προέρχονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν είναι σε λειτούργει εκείνη την στιγμή και να σας προστάζει τι να κάνετε και τι όχι .

15. Μπορεί να έχετε υψηλή θερμοκρασία του σώματος για αρκετή ώρα και ξαφνικά να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας.

16. Μπορεί να έχετε «οράματα» να βλέπετε «φαντάσματα», μπάλες φωτός, δαίμονες, εξωγήινους, αγγέλους, κ.λπ.

17. Μπορεί να έχετε μια εξωσωματική εμπειρία - Αστρική προβολή.

18. Ταχυκαρδία ενώ είστε ακίνητος χωρίς να κάνετε η να έχετε κάνει καμία δραστηριότητα.
19. Να βλέπετε μέσα από κλειστά βλέφαρα.

20. Kundalini εμπειρίες Γιόγκα ( είναι κάποιες πνευματικές εμπειρίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και επικοινωνούν με αλλά όντα στο συμπάν…. )
Τα παραπάνω δεν είναι καν μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων της ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας όπλα). Τώρα βλέπετε γιατί είναι συνετό να διερευνηθεί η ELF πριν το ανθρώπινο γένος βυθιστεί περαιτέρω στην άβυσσο, και δεν υπάρξει καμία ελπίδα.

Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη της Νέας Τάξης, το βασίλειο του Αντίχριστου, και το τέταρτο θηρίο (κατά τα θρησκευτικά δόγματα ), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό στάδιο πριν από την εμφάνιση του Αντίχριστου. Ωστόσο, πολλοί θα πιστεύουν πως η Μπλε Δέσμη είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ή ο Μεσσίας.

Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) υπάρχει εδώ και δεκαετίες και έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Πολέμου του Κόλπου. Όλα τα άνω λεγόμενα είναι υπό επεξεργασία. Ωστόσο, ο τελικός σκοπός ακόμα περιμένει.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τα σχέδια και τα συμπτώματα της ELF έτσι μπορείτε να το αναγνωρίσετε και για την καταπολέμηση της, όταν έρθει η ώρα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -Παγκοσμιοποίηση NOW των εν λόγω δικτυακών τόπων έχει ξεκινήσει και το είδαμε όλοι ζωντανά 9-11-01.


Η μάχη γίνεται για το μυαλό!





Ιωάν. 8:32 και θέλετε γνωρίσει την αλήθειαν, και η αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει.
Δείτε το βίντεο
Μην πιστεύετε οτιδήποτε η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει. Έστω και αν κάποια είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ, είναι στρατευμένο και παρουσιάζει όσα και όπως ακριβώς τους υπαγορεύουν τα αφεντικά τους να λένε, για να σας απομακρύνει από την αλήθεια.
 
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται...

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας.

Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. 
Κατακτήστε τον νου σας.

Ιωάν. 16:13 
Όταν δε έλθη εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, θέλει σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν· διότι δεν θέλει λαλήσει αφ' εαυτού, αλλ' όσα αν ακούση θέλει λαλήσει, και θέλει σας αναγγείλει τα μέλλοντα.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μπρόβο ρε παιδιά εμπεριστατωμένη έρευνα με απτά στοιχεία Και βίντεο!!!! Απλά με στονοχωρει που εχω να δω post

RELEASE GREECE είπε...

ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ..., ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ **ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΑ** ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...!!!

Κώστας είπε...

έτσι είναι, ότι πραγματικά ενημερωτικό έχει ελάχιστες θεάσεις.. Δεν είναι τυχαίο αυτό..

Είμαστε αρκετοί αλλά σκόρπιοι......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΤΟ ΕΖΗΣΑ...ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!ALUMINION FOIL