Η FEMA ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 140 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ...

H Fema ενδιαφέρεται να αποκτήσει διαθεσιμότητα 140 εκατομμυρίων πακέτων τροφίμων, κουβερτών και σακουλών για πτώματα ενώ παράλληλα το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) ψάχνει επίσης, για έναν προμηθευτή που θα μπορεί να παρέχει «διάφορα καύσιμα για την υποστήριξη της αντιμετώπισης καταστροφών».
Το DHS παραθέτει συγκεκριμένες Πολιτείες στις οποίες θα υπάρχει ανάγκη: Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Λουιζιάνα, Τέξας, Αλαμπάμα, Μισισιπής, Γεωργία, και Φλόριντα.
Με λίγα λόγια, ο Κόλπος του Μεξικού.
Τι είναι η F.E.M.A., που βρίσκεται, και ποιος ο σκοπός της;
F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), σημαίνει «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA (National Security Agency) δηλ."Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας" των ΗΠΑ. Η επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ. 
Ενώ πολλά άτομα μέσα στην FEMA είναι καλοί, άνθρωποι που εργάζονται σκληρά, τα αφεντικά τους έχουν κρυφά δημιουργήσει χιλιάδες στρατόπεδα FEMA σε όλη τη χώρα ειδικά για τον αμερικανικό λαό. Αυτό δεν είναι υποκίνηση φόβου, αυτό είναι τεκμηριωμένο γεγονός.
Κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τεράστιες φυλακές/στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA, κατά μήκος των ΗΠΑ, ενώ πρόσφατα σε στρατόπεδο της F.E.M.A. στην Τζώρτζια, εθεάθησαν στοιβαγμένα 500.000 πλαστικά φέρετρα...
Για ποιους προορίζονται όλα αυτά;
Η FEMA εξέδωσε πολλαπλές RFI (Request For Information – Αιτήσεις για Πληροφορίες) σε ό, τι αφορά τη διαθεσιμότητα 140.000.000 πακέτων τροφίμων, ειδικά για μία καταστροφή στο New Madrid Fault System. Κανονικά αυτού του είδους οι πληροφορίες θα φαίνονταν σαν παραπληροφόρηση ή υποκίνηση φόβου, αλλά αυτή η συγκεκριμένη κατάσταση είναι τεκμηριωμένη σε μεγάλο βαθμό.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), προμηθεύεται και αποθηκεύει προσυσκευασμένα γεύματα για να υποστηρίξει την ικανότητα ετοιμότητας για άμεση διανομή στους επιζώντες από καταστροφή. Σκοπός αυτής της Αιτήσεως Παροχής Πληροφοριών είναι ο εντοπισμός των πηγών εφοδιασμού για τις κουβέρτες για στήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από καταστροφές από ένα καταστροφικό γεγονός εντός του New Madrid Fault System για έναν πληθυσμό επιζώντων 7 εκατομμυρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της ζωής κατά τη διάρκεια μία περιόδου εργασιών 10 ημερών. Η FEMA εξετάζει τις ακόλουθες προδιαγραφές (14 εκατομμύρια γεύματα την ημέρα):
- Δοσολογία - 12 ουγγιά (να μην υπερβαίνει τις 480 θερμίδες)
- Μέγιστες θερμίδες - 1200 ή / και 1165 ανά γεύμα
- Παράμετροι Πρωτεΐνης - 29g-37g kit
Trans λιπαρών - 0
- Κορεσμένα λιπαρά - 13 γραμμάρια (9 θερμίδες ανά γραμμάριο)
- Ολικό λίπος - 47 γραμμάρια (λιγότερο από 10% θερμίδες)
- Μέγιστη νάτριο - 800-930 mg
Ζητείται το μενού να περιλαμβάνει σνακ (δηλαδή μείγμα φρούτων, καραμέλες, γλυκά, χυμούς, καρυκεύματα, και κουζινικά σκεύη). Όλα τα γεύματα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης μετά από 36 μήνες, κατά την παράδοση. Οι συσκευασίες πρέπει να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), προμηθεύεται και αποθηκεύει κουβέρτες για να υποστηρίξει την ικανότητα ετοιμότητας για άμεση διανομή στους επιζώντες από καταστροφή. Σκοπός αυτής της αιτήσεως παροχής πληροφοριών είναι ο εντοπισμός των πηγών εφοδιασμού για τις κουβέρτες για στήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από καταστροφές από ένα καταστροφικό γεγονός εντός του New Madrid Fault System για έναν πληθυσμό επιζώντων 7 εκατομμυρίων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της ζωής κατά τη διάρκεια μία περιόδου εργασιών 10 ημερών. Η FEMA εξετάζει τις ακόλουθες προδιαγραφές (14 εκατομμύρια κουβέρτες την ημέρα):
- 100% βαμβακερές
Λευκές
- 66″ x 90″
Τα αιτήματα συνδέονται άμεσα με την NLE 2011. Σε αυτή την εθνική άσκηση, η FEMA σχεδιάζει να κάνει ασκήσεις προσομοίωσης μιας μεγαλειώδους καταστροφής κατά μήκος του New Madrid Fault System. Αυτή η άσκηση έχει προγραμματιστεί για το Μάιο του 2011. Προηγούμενες Ασκήσεις Εθνικού Επιπέδου (Past National Level Exercises) είχαν ως αποτέλεσμα 70.000 άτομα να εκκενώσουν το κεντρικό Τέξας, ενώ τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν πλήρως το γεγονός.

Η FEMA επιπροσθέτως, αναζητά, Συσκευές Ενυδάτωσης (Hydration Supplies) για καταστροφή στο New Madrid FaultSystem, εκτός από τα τρόφιμα, τις κουβέρτες και τις σακούλες για τα πτώματα.
Οι συσκευές ενυδάτωσης (Hydration Supplies) μετατρέπουν νερό από οποιαδήποτε πηγή - λίμνες, ρυάκια, νερά από πλημμύρες κλπ - σε καθαρό, πόσιμο νερό για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Πολλοί από τους θανάτους που συμβαίνουν από τις φυσικές καταστροφές δεν συμβαίνουν λόγω της καταστροφής καθαυτής, αλλά από μεταδοτικές ασθένειες μέσω μολυσμένου νερού. (δες εδώ)


Τι είναι και που είναι το New Madrid Fault System
Το New Madrid Fault System είναι μία σεισμική ζώνη στη πόλη Νέα Μαδρίτη του Missouri των ΗΠΑ, η οποία ήταν υπεύθυνη για τους μεγάλους σεισμούς του 1811-1812 (έντασης 7,2 με 8,2 βαθμών) και η οποία, κατά τους επιστήμονες, είναι ικανή να δώσει μεγάλους σεισμούς στο μέλλον. Από το 1812 έχουν καταγραφεί στην περιοχή μικρότεροι σεισμοί.
Πρόκειται να χτυπήσει ένας μεγάλος σεισμός την Ζώνη της Νέας Μαδρίτης; Πώς τοHARRP και η καταστροφή του Κόλπου του Μεξικού σχετίζονται με αυτή την πιθανή τεράστια καταστροφή;
Τον Ιούνιο, μια έκθεση από το πανεπιστήμιο του Ιλινόις προειδοποίησε ότι η δυνατότητα εκδήλωσης ενός σεισμού μεγέθους 7,7 ή και μεγαλύτερου στη Ζώνη της Νέας Μαδρίτης ήταν πολύ υψηλό.
"Αν ένας σεισμός τέτοιας ισχύος χτυπήσει, η έκθεση εκτιμά ότι τουλάχιστον 3.500 άνθρωποι θα σκοτωθούν και περισσότεροι από 80.000 θα τραυματιστούν", ανέφερε το η εφημερίδα ‘Chicago Headlines Examiner’.
Άλλες εκτιμήσεις της έκθεσης περιλαμβάνουν:
* 715.000 κτίρια θα καταστραφούν
* 7 εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν άστεγοι
* 2,6 εκατομμύρια οικογένειες θα καταστούν ανήμπορες
* $ 300 δισεκατομμύρια δολάρια θα είναι το οικονομικό αντίκτυπο
Συνηγορώντας στην σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ήλθε σε επαφή επίσης με πολλαπλούς προμηθευτές σε ό, τι αφορά τη διαθεσιμότητα των αδιάβροχων μαύρων πλαστικών σακουλών για πτώματα (bodybags).
RFI – το Τμήμα του Κέντρου Διαστημικών και Ναυτικών Πολεμικών Συστημάτων του Ναυτικού (SPAWARSYSCEN), Κλάδος Προηγμένης Τεχνολογίας (κωδικός 51610) αναζητά πληροφορίες για διαθέσιμες στο εμπόριο υποβρύχιων - αδιάβροχων σακουλών(underwater body bags) που χρησιμοποιούνται για εργασίες περισυλλογής πτωμάτων και μελών του σώματος.
Η Εξουσιοδοτημένη Λίστα Εξοπλισμού (ListAuthorized Equipment List – AEL) του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), έχει αύξοντα αριθμό για το εν λόγω εξοπλισμό 03WA-01-BAGB: Αδιάβροχες Σακούλες για Πτώματα (Underwater BodyBags).
Το κοινό στο οποίο απευθύνεται για αυτή την πληροφορία είναι ομάδες δυτών στην κοινότητα επείγουσας ανταπόκρισης. Η επανεξέταση αυτής της πληροφορίας πραγματοποιείται για το System Assessmentand Validation for Emergency Responders(SAVER) του DHS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo Πρόγραμμα SAVER επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.rkb.us/saver.
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να δώσουν τεράστια ποσά για τρόφιμα οι παγκοσμιοποιητές προβλέπουν ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο...
Πηγή:The Intel Hub & Pakalert Press
Δημοσίευση σχολίου