UFO, μυστικά στρατιωτικά πειράματα η περίεργα φυσικά φαινόμενα?


Bribie Island - Queensland Australia  August 1999Αυτής της μορφής τα σύννεφα (http://weatherthings.com/HolePunch.html) συνήθως σχηματίζονται πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα ως αποτελέσματα της πτήσης αεροπλάνων. Αιτία της δημιουργίας τους είναι ο αέρας που περνά από τα φτερά αεροσκαφών που κάνει τα μόρια των νεφελών να διαστέλλονται και να ψύχονται. Έτσι, προκαλούνται "συμπυκνωμένες" χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας. Όμως είναι παράξενα όταν σχηματίζουν κυκλικό σχήμα και μένουν στον αέρα για αρκετή ώρα, καθώς, κανονικά, το σχήμα τους είναι ακανόνιστο και εξαφανίζονται μετά από λίγο. Επίσης, ο σχηματισμός τους παρουσιάζεται σε περιοχές ύψος 5 με 6 χλμ ψηλά, ενώ αυτά ήταν στα 2,5 χλμ στην ατμόσφαιρα.


Τα συγκεκριμένα σύννεφα παρατηρήθηκαν στην Νότια Καρολίνα, από τον Wesley Tyler, και ξεκίνησαν τη σπέκουλα για την προέλευσή τους. Από τη στιγμή που το κοντινότερο αεροδρόμιο δεν έχει την κίνηση ή τα αεροσκάφη που θα προκαλούσαν κάτι τέτοιο, ανέκυψαν και ενισχύθηκαν αρκετές θεωρίες συνωμοσίας. Επικρατούσα αυτή για το πρόγραμμα, με στρατιωτικές προεκτάσεις, HAARP (High frequency Active Auroral Research Program /http://www.haarp.alaska.edu/), το οποίο πολλοί έχουν σπεύσει να συνδέσουν με την υπερθέρμανση του πλανήτη, την ανώμαλη σεισμική δραστηριότητα και -τώρα- με τον έλεγχο του καιρού.


Ο Αμερικάνικος στρατός δήλωσε πως εκείνη τη μέρα στην περιοχή πραγματοποιούσε ασκήσεις το Σώμα Πεζοναυτών, πράγμα που εξηγεί τη δημιουργία νεφελών από αεροπλάνα σε σχηματισμό. Ωστόσο παραμένουν τα προβλήματα φυσικής, που οδηγούν άλλους να θεωρούν πως αποτελούν το "αποτύπωμα" της παρουσίας ΑΤΙΑ στο χώρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :