Videogaming στην... τουαλέτα!

Πίνεις sake; Παίζεις sega!
Στην Ιαπωνία η γνωστή εταιρία Sega κυκλοφόρησε μια νέα κονσόλα της οποίας η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα δημόσια ουρητήρια της χώρας...

Έτσι λοιπόν καθώς οι "παίκτες" χρησιμοποιούν την πίεση της ροής των ούρων και τον ακριβές στόχο εναπόθεσης των, δύνανται να επιτύχουν highscores(!) Μια μικρή οθόνη LCD στην κονσόλα, που τοποθετείται στο ύψος των ματιών, δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να παίζει παιχνίδια όπως το Graffiti Eraser (ο παίκτης καλείται να σβήσει γκράφιτι σε έναν τοίχο με τη ροή των ούρων του), ενώ το Mannekin Pis μετράει την ποσότητά τους.
Μάλιστα, προς διάθεση του κοινού, μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει άλλα δύο παιχνίδια τα The North Wind και το Τhe Sun and Me, στα οποία η πίεση της ροής των ούρων καθορίζει πόσο θα σηκωθούν οι φουστίτσες μερικών εικονικών κοριτσιών! Άλλο ένα «πρωτότυπο» παιχνίδι είναι το Battle: Milk from Nose όπου ο παίκτης καλείται να νικήσει την πίεση της ροής των ούρων του «προκατόχου» του.
Για τους fun του είδους στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου»,δίνεται  μάλιστα κι η δυνατότητα να αποθηκεύσουν το high score που πέτυχαν σε μια συσκευή flash για να καυχώνται για την «απόδοσή» τους στους φίλους τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :