3.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν εχθές έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ



Image and video hosting by TinyPic
Περίπου 3.000 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν χθες έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση που κράτησε η κρατική τηλεόραση στο ντέρμπι, ενώ δεν έλειψαν και οι “προειδοποιήσεις” κάποιων οι οποίοι μιλώντας στους υπευθύνους της ΕΡΤ τόνισαν: “Τώρα ήρθαμε 3.000, αλλά αν η κατάσταση δεν διορθωθεί θα έρθουμε 30.000″. Δεν έλειψαν επίσης συνθήματα όπως «Αλλάξτε μυαλά εσείς στην κρατική, αλλιώς θα καταλήξετε στην εντατική» ενώ την… τιμητική του είχε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν «Κάτω η χούντα του Μαρινάκη».
Οι φίλαθλοι αποχώρησαν περίπου στις 12.30 τα μεσάνυχτα όταν η ΝΕΤ υλοποίησε το αίτημά τους να προβληθεί δήλωση εκπρόσωπου των οργανωμένων της «Θύρας 13» ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα των οπαδών του Παναθηναϊκού για τη στάση που κράτησε η κρατική τηλεόραση.
Λίγο νωρίτερα με τη φράση «λάθη γίνονται παντού, ενδεχομένως να έγιναν και στη μετάδοση του ντέρμπι», οι παρουσιαστές της «Αθλητικής Κυριακής»  έκλεισαν από την πλευρά τους το θέμα, που κατάφερε να μας δυσφημίσει ακόμη και στις ΗΠΑ καθώς τα αμερικανικά ΜΜΕ έκαναν ειρωνικές αναφορές στο … ελληνικό πάθος.
http://kartesios.com/?p=22625

Δεν υπάρχουν σχόλια :