Λύση στο πρόβλημα παρκαρίσματος

Τις προηγούμενες δεκαετίες, οι αυτοκινητοβιομηχανίες μείωσαν κατά πολύ το κόστος αγοράς των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ραγδαία οι πωλήσεις των Ι.Χ., που με τη σειρά τους διόγκωσαν το πρόβλημα ευρέσεως θέσεων στάσης/στάθμευσης. Έτσι λοιπόν, το πρόβλημα παρκαρίσματος, που όπως φαίνεται υπήρχε ανέκαθεν και ειδικά στις μεγαλουπόλεις, διογκώθηκε τόσο, που έχει γίνει πλέον αισθητό παντού, ακόμη και στα χωριά που σε πολλές περιπτώσεις είναι περισσότερο αισθητό λόγω έλλειψης χώρου.
Στο παρακάτω βίντεο, θα παρακολουθήσετε μια πολύ έξυπνη πατέντα (η οποία σημειωτέον ανακαλύφθηκε το 1950), κατά την οποία η ρεζέρβα του αυτοκινήτου με τη βοήθεια ενός μοχλού, προστίθεται ως επιπλέον άξονας και καθιστά αυτομάτως εφικτή την επιτόπια περιστροφική κίνηση του αυτοκινήτου, που επί του πρακτέου φαίνεται πολύ χρήσιμη τόσο κατά τη στάθμευση όσο και κατά την αναχώρηση του αυτοκινήτου, από το χώρο στάθμευσης.
Τώρα... γιατί αυτό δεν εξελίχθηκε και δεν το είδαμε να προχωρά στη μαζική παραγωγή, είναι κάτι για το οποίο και εμείς αναρωτιόμαστε...

Δημοσίευση σχολίου