Η Google αναβάθμισε το Street View

Το αναβαθμισμένο "Street View" από την Google
H Google αναβάθμισε την υπηρεσία Street View όπου πλέον προβάλει περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία Street View τώρα μπορεί και τονίζει τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, προβάλλοντας τις θέσεις του Street View, τα οχήματα και πολλά άλλα.

Πιθανώς το πιο ενδιαφέρον μέρος του site είναι ο χάρτης που δείχνει ακριβώς που μπορεί κανείς να δει εικόνες του Street View. Η υπηρεσία έχει διανύσει πολύ δρόμο από την έναρξή της το Μάρτιο του 2007, όπου και κάλυπτε μόνο λίγες περιοχές των μεγαλύτερων πόλεων. Τώρα πλέον καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής, Αυστραλίας, Νέα Ζηλανδίας και της Δυτικής Ευρώπης, με μια μικρή -μέχρι στιγμής- διαθεσιμότητα στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και τη Βραζιλία.

Το νέο site του Street View περιλαμβάνει επίσης μία μεγάλη ποικιλία από προσωπικές και επαγγελματικές χρήσεις με ένα σύνολο οδηγιών για τη χρήση της υπηρεσίας εξηγώντας την τεχνολογία πίσω από τις 360-μοιρών εικόνες. Μπορείτε επίσης να δείτε 3D μοντέλα των οχημάτων που η Google έχει αναπτύξει για τη συλλογή εικόνων σε χώρους όπου τα κανονικά αυτοκίνητα δεν μπορούν να πάνε, όπως Trike, Snowmobile και τρόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :