Ο Καιρός για το επόμενο τριήμερο



Σύμμαχος των εκδρομέων του Πάσχα θα είναι το επόμενο τριήμερο ο καιρός, ενώ ειδικά την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για σποραδικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησης, ενώ για την υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μόνο θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :