3000% οι αυξήσεις της ΔΕΗ για να… πουληθεί εύκολα; Ή για να ενισχύσει τους… συνδικαλιστές;

Στο ασύλληπτο ποσοστό του (τρεις χιλιάδες) 3000 % περίπου ανήλθαν οι τελευταίες αυξήσεις της ΔΕΗ... την ώρα που η Σοσιαλιστική Κυβέρνηση του λαοφιλέστατου Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ορκίζεται πως δεν θα βάλει πια το χέρι στις τσέπες του Έλληνα φορολογούμενου – καταναλωτή.
Από τη μια όλοι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης δηλώνουν πως …βογγούν από τον πόνο της καρδιάς τους, εξ αιτίας της φτώχιας και της εξαθλίωσης που οδήγησαν τον Έλληνα.

Από την άλλη όμως παριστάνουν τους κωφούς, τους τυφλούς και τους μουγκούς, στις συνεχείς και απάνθρωπες αυξήσεις που επιβάλλουν οι διάφορες ΔΕΚΟ, οι ΔΗΜΟΙ και οι υπόλοιπες Κρατικές υπηρεσίες, που ελέγχονται από τους ίδιους.

Μετά οι παριστάνοντες τους αφελείς (τέτοια αναλγησία) Εθνοπατέρες μας αναρωτιόνται γιατί και πώς γεμίζουν όλες οι πλατείες των πόλεων και των χωριών της Χώρας – και μάλιστα χωρίς καθοδηγητές – από αγανακτισμένους πολίτες.

Όπως αναρωτιόνται γιατί προπυλακίζονται από τους συμπολίτες τους όπου κι αν εμφανίζονται ή παραπονιούνται για τα … αυγά, τις ντομάτες και το σάλιο που τους πετάνε σε κάθε τους επαφή μαζί τους.

Ιδού ένα παράδειγμα, για να μη μας πούνε πως παραπληροφορούμε ή λαϊκίζουμε με τις αυξήσεις της ΔΕΗ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :