Συνεχίζονται και σήμερα οι συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" πολιτών

Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων πολιτών συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα!
Mε τη φράση "η ανηφόρα μόλις ξεκίνησε... Η σκυτάλη πέρασε σε σας",  στη σελίδα των "Αγανακτισμένων" στο Facebook,  δηλώνεται από τους διοργανωτές, ότι η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση, ήταν μόνο η αρχή και πως ανανεώνεται το ραντεβού για σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα .
Πολλοί πολίτες διανυκτέρευσαν στην πλατεία Συντάγματος και εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμα εκεί, χωρίς να δημιουργούν κανένα πρόβλημα και χωρίς να εμποδίζει κανείς την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ανταπόκριση του κόσμου και η πρωτοφανής συνεννόηση-παρότρυνση των πολιτών και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, επικοινωνώντας μέσω διαδικτύου, αυξάνεται συνεχώς.
Μηνύµατα συµπαράστασης προς τους διαδηλωτές, έστειλε και η οµογένια, από διάφορα μέρη του εξωτερικού, οι οποίοι παρακολουθούν από το διαδίκτυο, την ειρηνική αντίδραση των Αγανακτισμένων Ελλήνων.
Την συµπαράστασης τους εξέφρασαν και ξένοι πολίτες, κυρίως Ισπανοί μέσω αναρτήσεων όπως: "Μπράβο Έλληνες. Όλος ο κόσµος βλέπει τον ήλιο να ανατέλλει στην Ευρώπη. Όλη η Ισπανία είναι µαζί σας"
Τα μηνύματα, στο διαδίκτυο που προτρέπουν σε συνεχείς συγκεντρώσεις, όχι μόνο στο Σύνταγμα, αλλά και σε άλλες πόλεις, είναι δεκάδες και αυξάνονται συνεχώς, δημιουργώντας μια σπίθα προσδοκίας  αποκατάστασης του αποδεκατισμένου ηθικού ερείσματος, των Αγανακτισμένων Ελλήνων.
Είναι καιρός να περάσει στο προσκήνιο ο "Κανένας" και η Ελεύθερη και Δημοκρατική έκφραση απόψεων, περί ισονομίας και περί δικαίου αίσθημα.
Η σαθρή πελατειακή δομή και το απαρχαιωμένο μεταπολιτευτικό σύστημα της Ελλάδα, δεν συνάδουν με τις σύγχρονες κοινωνικο-ηθικές επιταγές για συλλογική δράση με στόχο την ανάκτηση του κοινωνικού ιστού. Δεν έχει κανένα κράτος το δικαίωμα να υποθηκεύει το μέλλον των πολιτών και να ποδηγετεί αυταπόδεικτες συνταγματικές αξίες και πνευματικά ιδανικά!
Ο χάρτης των συγκεντρώσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια :