Θρίλερ στην Πεύκη με ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμούς αστυνομικών και ενός πολίτη

Όλα ξεκίνησαν πέντε λεπτά μετά τις 7, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και παραπονέθηκε ότι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου, στην Πεύκη, περιφέρονται άτομα που ενοχλούν περαστικούς.
Όταν πλησίαζε το περιπολικό, στην συμβολή των οδών Επικούρου και Αιόλου, άγνωστος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τους αστυνομικούς, που απάντησαν επίσης με πυροβολισμούς. Από την ανταλλαγή τραυματίστηκε και ένας πολίτης.
Δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι είναι οι δράστες, προς το παρόν. Τις έρευνες τις έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ενώ η Αντιτρομοκρατική παρακολουθεί διακριτικά και περιμένουν τις καταθέσεις των δύο τραυματισμένων αστυνομικών, για να φωτίσουν την υπόθεση. 

Οι κακοποιοί στην συνέχεια άρπαξαν το περιπολικό, εντός του οποίου υπήρχε και το όπλο του ενός αστυνομικού. Το περιπολικό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά.
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα νεαρό άτομο, που φαινόταν να είναι τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα.
Ο τραυματισμένος πολίτης ο οποίος φέρει τραύματα από σφαίρα στο μηρό και στο χέρι, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και χειρουργείται αυτήν την ώρα.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στο ΚΑΤ. Ο ένας εξ αυτών έχει τρεις σφαίρες στο στήθος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :