Απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα από την ΕΠΟ στον Μπέο

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο με απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 4 χρόνια.

Με απόφαση της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Αφορμή ήταν τα όσα είχε δηλώσει στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο με τον Παναθηναικό για τη διαιτησία αλλά και το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα στις 17 Απριλίου.


Στο μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ευρώ τον Γιώργο Δώνη, επειδή δεν ανακάλεσε, όπως είχε κληθεί, τις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, όταν είχε κάνει λόγο περί… οίκου ανοχής.


Για μη ανάκληση δηλώσεων τιμωρήθηκε με το ίδιο πρόστιμο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής


Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:


1. Με την υπ΄αριθμ. 262/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει, α) στη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ, β) στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ και απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τέσσερα (4) έτη (ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ SUPER LEAGUE ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΙΣ 17.04.2011).


2. Με την υπ΄αριθμ. 263/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΩΝΗ, προπονητή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για μη ανάκληση δηλώσεων εντός προθεσμίας.


3. Με την υπ΄αριθμ. 264/30-06-2011 απόφασή της επιβάλλει στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, πρόεδρο της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για μη ανάκληση δηλώσεων εντός προθεσμίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :