Παναγιώτης Ψωμιάδης: Από Περιφερειάρχης, ηθοποιός!

Καθώς από την Δευτέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τίθεται σε προσωρινή αργία αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Θα ενσαρκώσει Πόντιο πολιτικό σε ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη.
 
Η ταινία θα λέγεται "Οι Πόντιοι next generation", εμπνευσμένη από την γνωστή ταινία της δεκαετίας '80 και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών σε Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ψωμιάδης που καταδικάστηκε από το Εφετείο σε φυλάκιση ενός χρόνου, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος ναμένεται να παραδώσει την σκυτάλη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Δευτέρα στον αδελφό του, Διονύση που είναι ο αναπληρώτης Περιφερειάρχης.

Ετσι θα έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με την...υποκριτική. Μιλώντας στο Star ο κ. Ψωμιάδης επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στη ταινία και διευκρίνισε πως θα ενσαρκώσει έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθεί να "ψήσει" έναν σκηνοθέτη να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο για τους Πόντιους. Στον ρόλο του σκηνοθέτη ο Χάρι Κλυνν!

"Ανταποκρίθηκα αμέσως γιατί η ταινία εκφράζει τον ποντιακό ελληνισμό. Δείχνει την αγάπη για τον άνθρωπο, τον Έλληνα και τον πρόσφυγα, είτε του '22 -όπως οι γονείς μου που έφυγαν από τον Πόντο και κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους- είτε τον νεοπρόσφυγα", δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Μάλιστα, ο κ. Ψωμιάδης πήγε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και πρόσθεσε: "οι πολιτικοί δεν πρέπει να έχουν στεγανά και να φορούν την μάσκα της υποκρισίας. Αυτό άλλωστε ήθελα να δείξω και όταν ντύθηκα Ζορό"!

Δεν υπάρχουν σχόλια :