Εξελίξεις και ανακατανομές στην "πίτα" των ΜΜΕ

Εξελίξεις και ανακατανομές αναμένονται στην "πίτα" των ΜΜΕ. Πληροδορίες κάνουν λόφο για τριπλή (καναλική) συγχώνευση με τον Γ. Μπόμπολα να αποχωρεί από το ΜΜΕ.

Την Παρασκευή υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου ο Γ. Μπόμπολας τον συνέταιρο του στο "Mega" Βαρδή Βαρδινογιάννη. Η συζήτηση των δύο αντρών είχε να κάνει με το "τι θα κάνουνε με τις εκδοτικές μας επιχειρήσεις" και κυρίως με το Mega. Η πλευρά Μπόμπολα μπλόκαρε την συγχώνευση με το Star και στη συζήτηση φέρεται ο Γ. Μπόμπολας να πρότεινε στον Β.Βαρδινογιάννη να αγοράσει το δικό του ποσοστό στο κανάλι και να προχωρήσει στην ενοποίηση των δυο - αρχικά - καναλιών.
Και επίσης το οριστικό κλείσιμο του Alter και το πέρασμα "της ομάδας Χατζηνικολάου" στο νέο κανάλι (στην ουσία τρία κανάλια σε συγχώνευση - alter-mega-star - και δημιουργία ενός νέου από αυτά). Από ό,τι φαίνεται ο Γ.Μπόμπολας "φεύγει από τα Media" θεωρώντας προφανώς (εάν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες μέχρι τέλους) ότι "έκλεισε αυτός ο κύκλος" για τον ίδιο και την οικογένεια του - γι αυτό και ο γιος του Φώτης ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεση του να κλείσει και όλα τα έντυπα του "Πήγασου" ή να τα πωλήσει.
Συνεχίζει η κόντρα Κουρή - Αλαφούζου

H κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Σκάϊ και Άλτερ και σε Αλαφούζο και Κουρή καλά κρατεί. Με συνεχής βολές εκατέρωθεν οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί και τα αφεντικά τους, επιδίδονται σε έναν ανελέητο πόλεμο καταγγελιών και αποκαλύψεων.  Ο πόλεμος καλά κρατεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια :