Ακόμα τέσσερις ομάδες με πλαστή ενημερότητα

Η επιτροπή ιδιότητας μετεγγραφών της ΕΠΟ έκρινε πως ακόμα τέσσερις ομάδες προχώρησαν σε έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών με πλαστές ενημερότητες.

Πρόκειται για την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Ασπρόπυργο και τον Παναιγιάλειο. Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστούν.

Παράλληλα, τους επιβλήθηκε 50 χιλ. ευρώ πρόστιμο. Από την άλλη, Αναγέννηση Επανωμής, Δόξα Δράμας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ηλιούπολη, Καλλονή, Πιερικό, Πανηλειακός, Πόντιοι Κατερίνης και ΠΑΟ Ρουφ, που κρίθηκε πως είτε δεν κατέθεσαν καθόλου ενημερότητα, είτε το έπραξαν εκπρόθεσμα απλώς ανακαλούνται τα δελτία. Η επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε πως ορθώς εκδόθηκαν δελτία για την ΠΑΕ Φωκικός. Οι περιπτώσεις Βέροιας και Παναχαϊκής θα ελεγχθούν την Πέμπτη.

Σε περίπτωση που τελικά η Αναγέννηση Καρδίτσας υποβιβαστεί θα αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τα μπαράζ παραμονής της Β΄Εθνικής. Μετά την σημερινή απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Β και Γ Εθνικής και τον υποβιβασμό του Εθνικού και του Ιωνικού, στα πλέι άουτ ήταν να πάρουν μέρος η Καρδίτσα, η Καλλιθέα, ο Θρασύβουλος και η Ηλιούπολη. Πλέον, τη θέση της Καρδίτσας αναμένεται να πάρει ο Αγροτικός Αστέρας!
enet.gr

1 σχόλιο :

Φαίη είπε...

Καιρός ήτανε...!! Να ξεκαθαρίσει επιτελους το ποδοσφαιρο από τα λαμογια..
Αντε να μπορεσουμε να παμε γηπεδο μετα απο χρόνια...