45 αστυνομικοί φυλάνε τον Παπουτσή!

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό;

Σύμφωνα με πληροφορίες, 45 (!!!) αν πρόκειται για τον…λαοπρόβλητο και …σοσιαλιστή υπουργό της… αστυνομίας τον Χρήστο Παπουτσή. ...Σύμφωνα με όσα γράφει το newsit.gr, οι γείτονες του X. Παπουτσή, του υπουργού…αστυνομίας, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ, έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

Μιλώντας στο site ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος, κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.


“Ειναι γνωστό οτι έξω από την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο, υπάρχει ένας καλοκάγαθος αστυνομικός, (άοπλος, ούτε καν με γκλοπ), ο οποίος δέχεται ευχαρίστως να φωτογραφίζεται με τους τουρίστες”, σημειώνει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφει καμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωστόσο επισημαίνει:


“Τι θέλουν να δείξουν με αυτά οι Άγγλοι είναι προφανές. Κάτι σαν το παλαιο δικό μας «Ισχύς μου η αγάπη του Λαού»(το οποίο επειδή ακριβώς δεν τηρήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυής Λαός μας το μετέτρεψε σε » Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού»….


Ο δικός μας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μέχρι χθες είχε μια φυσιολογική διακριτική ασφάλεια.


Σήμερα όμως έχουν ακροβολιστεί στις τέσσερες γωνίες του τετραγώνου, όπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχούμενοι σε δίκυκλα πάνοπλοι αστυνομικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια :