Γιατί πρόεδρε κ.Παπούλια τώρα στο Ισραήλ;

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΓΙΑ ΓΑΖΑ, ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ!

ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΞΟΝΑ!

Για πρώτη φορά ο κ. Παπούλιας, ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, επέλεξε να επισκεφθεί το Ισραήλ!

Είναι, μάλλον, προφανές γιατί ο κ. Παπούλιας, συνοδευόμενος από τρία υπουργικά στελέχη παρακαλώ, τον Στ. Λαμπρινίδη, τον Π. Γερουλάνο και τον Ι. Μανιάτη, σπεύσει να πάει Κυριακάτικα(10/7) στο Τελ Αβίβ!

Επιδιώκει να στερεώσει την στρατηγική σχέση (πρόσδεση) της Ελλάδας με το Ισραήλ, η οποία θα προσλάβει ακόμα πιο δορυφορική για τη χώρα μας περιδίνηση γύρω από τον αμερικανοϊσραηλινό άξονα.

Είναι μάλλον προφανές ότι το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι καθόλου ωφέλιμο για τα γνήσια συμφέροντα της χώρας μας.

Αποτελεί, όμως, τη στιγμή που γίνεται, και μια πελώρια ιταμή πρόκληση προς το διεθνές δίκαιο και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Γιατί η επίσκεψη του κ. Παπούλια γίνεται σε μια ώρα που η Κυβέρνηση απαγορεύει παράνομα τον απόπλου του στολίσκου της ελευθερίας προς τη ΓΑΖΑ!

Γιατί, λοιπόν, επιβραβεύετε κ. Πρόεδρε με την επίσκεψη μια τέτοια απόφαση όνειδος για ανεξάρτητο κράτος;

Τι δουλειά έχετε κ. Κ. Παπούλια να συμμετέχετε ουσιαστικά, με την επίσκεψή σας αυτή την ώρα, στον αποκλεισμό της Γάζας;

ΥΓ. Τη δόξα του κ. Παπανδρέου ζήλεψε και ο Α. Σαμαράς, ο οποίος σπεύδει να επισκεφθεί το επόμενο διάστημα και αυτός το Ισραήλ. Βαθύτατη και οργανική η συναίνεση του ηγετικού ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Μετά απ’ αυτά έγινε γνωστό πως 17 και 18 Ιουλίου καταφθάνει στην Αθήνα η γνωστή και μη εξαιρετέα ΥΠΕΞ των ΥΠΑ Χίλαρι Κλίντον!

Δεν υπάρχουν σχόλια :