Η χρηματοδότηση της ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου έφτασε στη βουλή

Στοιχεία για την χρηματοδότηση που έχει λάβει η Μ.Κ.Ο. που έχει ιδρύσει η μητέρα του πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητάει, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος. Το κείμενο της ερώτησης του κ. Νικολόπουλου έχει ως εξής:

«Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, δαπάνες του Υπουργείου Εξωτερικών μέσω του προγράμματος«Διαύγεια». Πουθενά όμως, δεν είδαμε στοιχεία για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις(Μ.Κ.Ο) που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών, μεταξύ των οποίων και η Μ.Κ.Ο της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου για τη συναδέλφωση των γυναικών Ελλάδος και Τουρκίας….

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:
• Πόσες και ποιες Μ.Κ.Ο δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών; Να κατατεθεί λίστα με τις Μ.Κ.Ο από την οποία να προκύπτουν και οι επιχορηγήσεις που έλαβαν από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι σήμερα καθώς και το έργο για το οποίο επιχορηγήθηκαν.

• Με τι ποσά και για ποιο σκοπό έχει επιχορηγηθεί μέχρι σήμερα η Μ.Κ.Ο που ίδρυσε η μητέρα του Πρωθυπουργού, κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :