Λευκωσία – Σοβαρά Επεισόδια - Τα "έσπασαν" οι τραπεζικοί έξω από τη Βουλή (Βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν από λίγο στην Κύπρο έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων από εκατοντάδες εργαζομένους στην Λαϊκή Τράπεζα οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τα το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Λαϊκής τράπεζας.
"Οχι στη θυσία τραπεζών", το κεντρικό πανό διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν ήδη ανακληθεί άδειες των μελών του αστυνομικού σώματος, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τραπεζουπαλλήλων αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο χιλιάδες ενώ καταφθάνουν από όλες τις πόλεις.
Επικρατεί έντονος αναβρασμός και είναι εκρηκτικό το κλίμα, ενώ οι διαδηλωτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιό της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας από το κτήριο της Βουλής των αντιπροσώπων.
Ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, προπηλακίστηκε από τους διαδηλωτές, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Άκουσε τα μηνύματα των διαμαρτυρόμενων και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει ενώπιον της Βουλής. Το κλίμα ωστόσο παραμένει τεταμένο, οι διαδηλωτές επιχειρούν συνεχώς να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας μέλη της οποίας ενισχύονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου