Ρίχνουν ευθύνη στην "διοίκηση των φυλακών" γιατί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει παραστρατιωτική επίθεση!

Ρίχνουν ευθύνη στην "διοίκηση των φυλακών" γιατί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει παραστρατιωτική επίθεση!
ΟΙ ΚΟΝΔΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ. Τα ισλαμοφασιστικά SS στον ρόλο του στρατιωτικού σκέλους του κατακτητή.
Εδώ και χρόνια, πριν ακόμα "ομολογήσουν" ότι το ΔΝΤ θα "έσωζε" την Ελλάδα, όταν οι νταβατζήδες αποθέωναν τον "μεγάλο στοχαστή"...!

Το κλειδί βρίσκεται στη Λαϊκή αντίσταση, όπως ακριβώς έγινε και στην Αργεντινή. Το άσχημο στην Ελλάδα είναι ότι δεν θα χρειαστεί η έλευση του "Κόνδορα" των παρακρατικών, δηλαδή που επενέβησαν στην Αργεντινή ερχόμενοι κυρίως από την Παραγουάη για να προβοκάρουν και να τρομοκρατήσουν τον λαό. Υπάρχει ήδη άφθονο "έμψυχο δυναμικό" παρακρατικών στην Ελλάδα καθώς και 3,000 ορφανά όπλα για αυτή τη δουλειά. Αυτό, με απλά λόγια σημαίνει αυξημένη βία και ανάγκη αυτοοργάνωσης των πολιτών. Η αστυνομία τρομοκρατημένη, απλά θα ακολουθεί "εντολές".

Αυτό που συνέβει χθες, ήταν ένα μικρό δείγμα.

Επίθεση παραστρατιωτικής ομάδας ήταν αυτή που έγινε στις φυλακές και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 
Όπως επιθέσεις παραστρατιωτικών είναι αυτές κακοποιών που δολοφονούν ηλικιωμένους με βασανιστήρια, για να παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός".
Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε που και πως γίνεται η στρατολόγηση. Από τον πιτσιρικά αλλοδαπό εργάτη έως τον τρόφιμο των φυλακών, που ταξιδεύει στην Αλβανία ή τα Σκόπια για να τον "βαπτίσει" ο μουφτής και να αποτελέσει τη νέα ταξιαρχία των SS που θα ασχοληθεί με αυτό που κάνει διαχρονικά.
Την σφαγή των ντόπιων προς όφελος των εισβολέων.
Το υπουργείο δικαιοσύνης, επιρρίπτει ευθύνες στην διοίκηση των φυλακών. Μία χούφτα φοβισμένων δημοσίων υπαλλήλων δηλαδή, που εάν τολμήσουν να αγγίξουν τον "ευσεβή" δολοφόνο, ξέρει ότι θα βρεθεί σφαγμένος αυτός και η οικογένεια του. Στην καλύτερη, θα συκοφαντηθεί από τον ίδιο τον υπουργό όπως το σύνολο του λαού, ως "ρατσιστές", με την συνέργεια ντόπιων νταβατζήδων και των προθύμων ΜΜ”Ε” και οργανώσεων του Σόρος στο εξωτερικό.
Όταν αρχίσουν οι σφαγές, είναι πολύ σημαντικό το brand "Ελλάδα" να έχει απαξιωθεί ως διεφθαρμένο και στερεοτυπικά οι σφαγμένοι να έχουν την ταμπέλα του "ρατσιστή που παίρνει αυτό που του αξίζει".
Ποια; Η Ελλάδα. Που άνοιξε την αγκαλιά της σε εκατομμύρια εξαθλιωμένους, πρόσφυγες, παρά την δική της την καταστροφή
.
Τέλως πάντων, το έργο είναι αναμενόμενο όπως όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
Έρχεται η ώρα να αποδείξουμε εάν αξίζουμε την εθνική μας επιβίωση.
"Παραπλανημένοι", τεμπέληδες και φοβισμένοι δυστυχώς δεν θα έχουν καμμία τύχη. Αντίθετα θα επιβαρύνουν τον αγώνα που πρέπει να είναι κοινός, γκρεμίζοντας κάθε τείχος ιδεοληψίας πους στήθηκε μεθοδικά για να διχάσει έναν κορμό που βάλλεται.

Αυτοοργάνωση λοιπόν απέναντι σε ένα δίπολο κρατικών δομών που δουλεύουν προς όφελος του κατακτητή και των αδίστακτων, μισάνθρωπων, γενοκτόνων εισβολέων.
Όπως το 1821
Όπως το 1941
Όποτε κερδίσαμε την ελευθερία μας, έτσι φερθήκαμε.
Αντίσταση, αυτοοργάνωση, αγώνας σε κάθε γειτονιά. Τώρα έρχεται η στιγμή που με τον γείτονα δεν θα έχετε κάτι να μοιράσετε, εκτός από τα βόλια.
Καλόν αγώνα, καλή Λευτεριά.

Δημοσίευση σχολίου