Άγριο ξύλο και συλλήψεις στο Λουτράκι στην κατάθεση στεφάνων (Βίντεο)

Άγριο ξύλο και συλλήψεις στο Λουτράκι στην κατάθεση στεφάνων.Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στο Λουτράκι όπου αντί για εθνική εορτή είχαμε άγριο ξύλο, ρίψη χημικών, συλλήψεις,
αποδοκιμασίες και έναν διοικητή ενός αστυνομικού τμήματος να πετά με ασέβεια το στεφάνι για τους ήρωες της 25ης Μαρτίου.



Όλα έβαιναν καλώς καθώς ξεκίνησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου μα κατάντησε σε ένα μπάχαλο, όταν ήρθε η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα.

Ο βουλευτής καθώς παραλαμβάνει το στεφάνι αποδοκιμαζόμενος από μικρή μερίδα του κόσμου,  πηγαίνοντας να το καταθέσει, ένας νεαρός από πίσω του όρμησε και του το πήρε!

Αυτό ήταν το εναρκτήριο "λάκτισμα" για να ακολουθήσει μια άγρια συμπλοκή,  με την αστυνομία να προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη με χημικά και τον κόσμο να συνεχίζει να αποδοκιμάζει και να κραυγάζει!

Μετά από αρκετή ώρα που πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις κι εφόσον ηρέμησαν τα πράγματα συνεχίστηκε προσωρινά η εκδήλωση με σχετικά ήρεμα τα πνεύματα, έως ότου ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, κ. Τετράδης ο οποίος πήρε το στεφάνι εκνευρισμένος και το πέταξε στο μνημείο αντί να το καταθέσει, φωνάζοντας παράλληλα ντροπή σας τόσο προς την πλευρά που βρίσκονταν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όσο και στους επίσημους.

Μετά από αυτή του κίνηση και πριν αποχωρήσει εξοργισμένος, ο κ. Τετράδης πήρε μέρος σε έντονους διαπληκτισμούς με κάποιους από τους επισήμους και τέλος αποχώρησε, φωνάζοντας.

Με απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας ο διοικητής του Τμήματος Λουτρακίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :