Τα χημικά νέφη (chemtrails) κινούνται ανεξάρτητα από τη φορά του ανέμου! (Βίντεο)

Τα χημικά νέφη (chemtrails) κινούνται ανεξάρτητα από τη φορά του ανέμου!Στα βίντεο που ακολουθούν θα παρακολουθήσετε ένα πολύ παράξενο φαινόμενο. Τα χημικά σύννεφα των αεροψεκασμών κινούνται προς διαφορετική κατεύθυνση απ' ότι τα κανονικά σύννεφα τα οποία κανονικά κινούνται προς τη φορά του ανέμου και μάλιστα τα χημικά νέφη έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση πάντα. Προς τα Ανατολικά και προς τα Βόρεια.  Είναι προφανές λοιπόν πως τα χημικά νέφη κατευθύνονται κάπως από κάπου με διαφορετικές δυνάμεις κι όχι τη φορά του ανέμου (βλέπε HAARP).!
Μιλάμε για κάτι πασιφανές και πως οι κυβερνήσεις και τα απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα έχουν πλέον αναπτυχθεί προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αναπτύσσοντας με βάση τη τεχνολογία μηχανικά υπερόπλά τεράστιας εμβέλειας που με αυτά μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα που για τον κοινό ου μοιάζουν εξωπραγματικά.



Στο παρακάτω βίντεο ενώ ο άνεμος άνεμος έχει κατεύθυνση από Βορά προς Νότο και τα σύννεφα μετακινούνται φυσιολογικά προς το Νότο, τα χημικά νέφη μετακινούνται προς τα Ανατολικά με εμφανή τάση να ακολουθήσουν περισσότερο Βόρεια πορεία!



Το υπουργείο περιβάλλοντος ενέργειας και κλιματικής αλλαγής παρόλο που έχει δεχθεί εδώ και χρόνια εκατοντάδες ερωτήσεις με έρευνες πανεπιστημίων για το φαινόμενο των chemtrails μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος...

Δεν υπάρχουν σχόλια :