Goldman Sachs. H Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο (Βίντεο)

Goldman Sachs. H Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο.
"Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται", μια εκπομπή που αν δεν την έχετε παρακολουθήσει αξίζει να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε με ονόματα, ποιοι και ποιος όμιλος είναι ο υπαίτιος για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες...
Στελέχη της Goldman Sachs γίνονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, επικεφαλής οικονομικών οργανισμών και γενικότερα μπαίνουν φυτευτοί σε θέσεις κλειδιά του παγκόσμιου οικο. Μια οικονομική μυστική σέχτα δηλαδή που κινεί τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας, ανεβάζοντας οικονομίες και κυβερνήσεις. Τα στελέχη της, είναι ιεραπόστολοι του χρήματος, και προφήτες των αγορών, δουλεύουν στην τράπεζα για 10 χρόνια και μετά προωθούνται σε κυβερνήσεις δημιουργώντας ένα δίκτυο ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής.
Το αδιανόητο της όλης υπόθεσης είναι πως ενώ -αν όχι οι περισσότεροι-, αλλά τουλάχιστον άνθρωποι κλειδιά, οι οποίοι τουλάχιστον θέλουν να φαίνονται και να δείχνουν φιλΈλληνες τα γνωρίζουν όλα αυτά εξ απαλών ονύχων κι όχι αδρομερώς και συνεχίζουν να κάθονται και να παρακολουθούν στωικά την καθημερινή οικομικοπολιτισμικοηθική κατάρρευση αυτού του τόπο που προσπαθεί να πιαστεί από τις κόγχες της αβύσσου για να μη πέσει στον καιάδα...!



Τράπεζα της Ελλάδος: Η σιωπή είναι χρυσός;




Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :