"Έκκληση" στην Τουρκία να πάρει Ελληνικές εταιρείες!

"Έκκληση" στην Τουρκία να πάρει Ελληνικές εταιρείες!
"Έκκληση" στην Τουρκία να πάρει Ελληνικές εταιρείες! "Εκκληση" (!!) προς τους επιχειρηματίες της Τουρκίας να έρθουν στην Ελλάδα "για να επενδύσουν σε Ελληνικές βιομηχανίες και μεγάλες επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λόγω της κρίσης" απηύθυνε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, επικεφαλής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας - Τουρκίας, ιδιωτικού φορέα στον οποίον συμμετέχει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών."Κάθε μέρα...

χίλιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους στην Ελλάδα και θα εκτιμούσαμε πολύ το ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών στα προβληματικά εργοστάσια"
δήλωσε ο τουρκόφιλος Δ.Παπαδημητρίου αντιπρόεδρος της εταιρείας Neon Energy, σε συνέντευξή του προς το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή".

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, ανέφερε "Προσκαλώ όσες τουρκικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τάχιστα"!

Επίσης έκανε μία σύγκριση: είπε ότι οι Ελληνικές επενδύσεις στην Τουρκία έφτασαν τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι δεν παρατηρήθηκε ανάλογο ενδιαφέρον για τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα!

Τις δηλώσεις Παπαδημητρίου προέβαλε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα "Turkiye" με τίτλο "Πρόσκληση από την Ελλάδα! Τα εργοστάσιά μας να τα λειτουργήσουν οι Τούρκοι".

Αλήθεια, δεν νιώθει ελάχιστη εθνική ντροπή μέσα του που εκλιπαρεί αυτούς που καθημερινά παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας του να τους προσκαλεί;

Για την πολιτική ελιτ, δεν τίθεται θέμα. Γνωρίζουμε το ποιον της.

Αλλά αυτός, θεωρείται Έλληνας; 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :