35 χρόνια έκρυβαν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος (Βίντεο)


Για περισσότερα από 35 χρόνια έκρυβαν με τον καλύτερο τρόπο τον ορυκτά πλούτο της Ελλάδος. Τώρα που πλέον το άφησαν να μαθευτεί πουλούν την γη με την επαίσχυντη δικαιολογία της δημιουργίας θέσεων εργασίας...
Γι᾽αυτές τις κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι και μισέλληνες που κατόρθωσαν να πλανήσουν τους ανθρώπους επί σειρά ετών. Σε αυτήν την κίνηση πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Πάχτας εκπρόσωπος του απεχθούς είδους των προδοτών της πολυβασανισμένης Ελλάδος.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαθλιώσεως η αλλιώς βοθροκάναλα, έπαιζαν κι αυτά τον ύπουλο ρόλο τους γι᾽αυτήν την εθνική απώλεια και καταστροφή του περιβάλλοντος (συγκρίνετε τα λόγια του εθνικού προδότη και καταστροφέα ΓΑΠ για πράσινη ανάπτυξη και τον ανθέλληνα Α. Σαμαρά), μη αναδεικνύοντας το θέμα αφήνοντας τους λιγοστούς ανθρώπους της περιοχής να έλθουν αντιμέτωποι με τους ανεγκέφαλους των ΜΑΤ στην προσπάθεια να διεκδικήσουν το δίκαιό τους.

Όλοι όσοι γνώριζαν (δημοσιογράφοι και μη) και δεν δημοσίευσαν το θέμα, μαζί με τους αναλώσιμους πραιτωριανούς των ΜΑΤ ανήκουν στην ίδια κατηγορία των προδοτών και μαυραγοριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :