Στα άδυτα της εωσφορικής παράδοσης της μασονίας - Μια συγκλονιστική Έρευνα- Γ΄Μέρος : "ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ"

ΤΟ Α΄ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
ΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

Οι "ΔΑΣΚΑΛΟΙ" ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

Ο Ρόμπερτ Αμπελέιν, κατέχοντας την απόλυτη εξουσία μεταξύ των Μασόνων, καθώς επίσης και όλους τους βαθμούς της Αρχαίας Σκωτσέζικης
Τελετής της Αποδοχής, συμπεριλαμβανομένου και του 33ου, και όλους τους βαθμούς της Σκοτσέζικης Ιεροτελεστίας, συμπεριλαμβανομένου και του Εσωτερικού Τάγματος και όλων των βαθμών της Τελετής της Μέμφις-Μίσραϊμ έως και τον 95° βαθμό , αλλά και πολλών άλλων" μασονικών τίτλων, επιβεβαιώνει λοιπόν στο βιβλίο του "Το μυστικό των Μασόνων", ότι ο μύθος του Χιράμ Άμπιφ, (πριν να εκθέσει όλο το γενεαλογικό του δέντρο) ότι "θα ταρακουνήσει κάποιους αφελείς ελευθεροτέκτονες, οι οποίοι ταυτίζουν τον Χίραμ με τον Χριστό" και μιλά για τον Ίμπλις, τον πρώτο πρόγονο του ιδρυτή, αποκαλώντας τον "Επαναστάτη Άγγελο, Πειρασμό, Άγγελο του θανάτου."
Ο Ρόμπερτ Αμπελέιν διευκρινίζει με αυτόν τον τρόπο ποια είναι η πραγματική λατρεία των Μασόνων, λατρεία δηλαδή "στον Επαναστάτη Άγγελο".


Ο Άλμπερτ Πάικ Μασόνος του 33ου βαθμός Ανώτερος Ταξιάρχης του Τεκτονισμού, είχε καταδικαστεί για προδοσία στον Αμερικανικό εμφύλιο και φυλακίστηκε. Ο Άλμπερτ Μακ Κέι ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος της Εωσφορικής ομάδας γνωστή ως το Τάγμα του Palladium του 33ου βαθμού, αναφέρει ότι η Πάικ ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς μασόνους συγγραφείς όλων των εποχών. Ένας άλλος Μασόνος με τον ίδιο βαθμό ο Άρθουρ Έντουαρντ Γουέιτ, υποστηρίζει ότι η Πάικ ήταν μια μεγάλη ιδιοφυΐα της Μασονίας. Από την πλευρά του, ο συγγραφέας Καρλ Κλάουντι του 33ου βαθμού, αναφέρεται στον Πάικ ως "μία από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες της Μασονίας, ένας Μύστης, ειδικός των συμβόλων και καθηγητής των κρυμμένων αληθειών της Μασονίας".

Ο Άλμπερτ Πάικ είπε: "Η Μασονία, όπως όλες οι θρησκείες, όλα τα Μυστήρια κρύβει τα μυστικά της από όλους, εκτός από τους οπαδούς τους σοφούς, ή τους εκλεκτούς. Χρησιμοποιεί ψευδείς εξηγήσεις και ερμηνείες των συμβόλων για να παραπλανήσει όσους αξίζουν μόνο να παραπλανηθούν . Για σας, Μεγάλοι Κυρίαρχοι Γενικοί Επιθεωρητές, το λέμε αυτό, που μπορείτε να το επαναλάβετε προς τους Αδελφούς των βαθμών 32, 31 και 30 -.Η Μασονική θρησκεία πρέπει να φυλάσσεται από όλους εμάς τους υψηλόβαθμους, με την καθαρότητα του Εωσφορικού δόγματος. Εάν ο Εωσφόρος δεν ήταν Θεός, θα μπορούσαν ο Αδωνάι και οι κήρυκες του να τον συκοφαντήσουν; Ναι, ο Εωσφόρος είναι ο Θεός, και, δυστυχώς, και ο Αδωνάι είναι επίσης Θεός. Ο Μπάφομετ ο Ερμαφρόδιτος Τράγος του Mέντες , είναι η ζωτική αρχή που ιστορικά του έχει αποδοθεί λατρεία".

Σχετικά με τον Άλμπερτ Πάικ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ήττα της ομόσπονδης πλευράς στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, έλαβε χάρη από τον Μασόνο πρόεδρο των ΗΠΑ, για την προηγούμενη φυλάκιση του και είναι ο μοναδικός από τους ομοσπονδιακούς για τον οποίο υπάρχει ένα άγαλμα αφιερωμένο προς τιμήν του στην Ουάσιγκτον. Από αυτό μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για την τεράστια επιρροή που ασκούσε ο Πάικ μέσα στην ελίτ Μασονίας, ενώ ακόμη και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της σύγχρονης Μασονίας και το βιβλίο του "Ήθη και Δόγμα" είναι το πιο σημαντικό βιβλίο της Βορειοαμερικανικής Μασονίας.

Ο Τζουζέπε Μαντσίνι, Μασόνος 33ου βαθμού λέγεται ότι ίδρυσε την ιταλική μαφία με το όνομα: "Ο Μαντσίνι εγκρίνει φωτιές, κλοπές και δηλητηριάσεις". Το 1834 ανέλαβε την ηγεσία της Στοάς των Ιλουμινάτι, και κατείχε αυτή τη θέση μέχρι το θάνατό του το 1872.

Είπε: "Πρέπει να επιτρέψουμε σε όλες τις ομοσπονδίες να παραμείνουν ίδιες, με τους μηχανισμούς τους, τις κεντρικές αρχές και τις διάφορες λειτουργίες της αλληλογραφίας μεταξύ των υψηλόβαθμων της ίδιας ιεροτελεστίας, που είναι οργανωμένες, όπως είναι σήμερα Αλλά θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια "Υπέρ-ιεροτελεστία" η οποία θα παραμένει άγνωστη, στην οποία θα συγκαλούμε μόνο εκείνους τους Μασόνους που κατέχουν υψηλό βαθμό. Όσον αφορά τους αδελφούς μας Μασόνους, πρέπει να ορκίζονται να τηρούν τις δραστηριότητές τους υπό αυστηρή μυστικότητα. Μέσα από αυτήν την υψηλή ιεροτελεστία θα ελέγχουμε όλους τους Μασόνους δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό διεθνές κέντρο, το πιο ισχυρό, διότι η διοίκησή του θα είναι άγνωστη. Τα μέλη των τριών πρώτων βαθμών των Μαθητευόμενων, των Συντρόφων και των Δασκάλων, αγνοούν τη σημασία των συμβόλων, και ως εκ τούτου δεν είναι ακόμη σε θέση να έχουν μια φυσική ή λογική συνδιαλλαγή με τον Σατανά ούτε υποψιάζονται ότι μπορούν να την πετύχουν, μιας και πολλοί από αυτούς δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του πονηρού. Ωστόσο, από μια ηθική και πνευματική άποψη , έχουν μια τέλεια σχέση με τον Σατανισμό:. ". είτε το θέλουν είτε όχι, ακολουθούν την δική μας γραμμή"

Ο Ελιφάς Λεβί ιερέας αποστάτης του οποίου η μητέρα αυτοκτόνησε εξαιτίας του, επειδή έγινε Μασόνος 33ου βαθμού, αποκρυφιστής και μαύρος μάγος. Έφτασε σε ακατανόητα επίπεδα μαγείας. Υπήρξε ο δημιουργός της μορφής του Μπάφομετ ή του Τράγου Μέντες και της ανάποδης Πεντάλφα: Είπε: "Η πίστη είναι μια δεισιδαιμονία και μια τρέλα .Τι είναι η πιο γελοίο και πιο ασεβές από το να αποδίδουν το όνομα του Εωσφόρου στον διάβολο; Ο Εωσφόρος είναι το πνεύμα είναι το Παράκλητος, είναι το Άγιο Πνεύμα, και παράλληλα ο Εωσφόρος είναι ο μεγάλος παράγοντας της παγκόσμιου μαγνητισμού".

Η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ ήταν η πιο σημαντική ιέρεια της ανατολικής θεοσοφίας. Αποκαλόυμενη ως Μαντάμ Μπλαβάτσκυ την ακολούθησαν και την θαύμασαν ο Πάπους, ο Λεβί και πολλοί άλλοι αποκρυφιστές. Δημιουργός της πιο σατανικής μυστικιστικής κοινωνίας στην ιστορία .Είπε: "Ο Εωσφόρος είναι ο Λόγος ... το φίδι, ο σοφός. Αυτός που είναι ο Θεός του πλανήτη μας, είναι ο Σατανάς και είναι ο μοναδικός Θεός. Η ουράνια Θεοτόκος, ως μητέρα. των θεών και των δαιμόνων ταυτόχρονα, είναι πάντα τρυφερή ευεργετική Θεότητα ...αλλά στην αρχαιότητα και στην πραγματικότητα Εωσφόρος είναι το όνομά της. Ο Εωσφόρος είναι το θεϊκό και επίγεια φως, "το Άγιο Πνεύμα" και την ίδια στιγμή "ο Σατανάς".

"Κόντε Αλεσάντρο ντι Καλιόστρο", είναι ένας ψεύτικος τίτλος με τον οποίο ο Τζουζέπε Μπάλσαμο, γιατρός, τσαρλατάνος, αλχημιστής, αποκρυφιστής και υψηλόβαθμος Μασόνος από τη Σικελίας, περιόδευσε τον δέκατο όγδοο αιώνα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το πιο διάσημο αδίκημά του ήταν ότι εξαπάτησε έναν άνθρωπο παίρνοντάς του όλα τα χρήματα, υποστηρίζοντας ότι κατείχε ικανότητες αλχημιστή. Ο Καλιόστρο ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε από μια χριστιανική οικογένεια ευγενών, αλλά εγκαταλείφθηκε αμέσως μετά τη γέννησή του στο νησί της Μάλτας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ως παιδί ταξίδεψε στην Μεδίνα, στη Μέκκα και το Κάιρο, και κατά την επιστροφή του στη Μάλτα, μυήθηκε στο Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα των πολεμιστών της Μάλτας, όπου σπούδασε την αλχημεία, την Καμπάλα και τη μαγεία.

Ίδρυσε την Αιγυπτιακή ιεροτελεστία του Ελευθεροτεκτονισμού στη Χάγη. Το Μασονικό όνομά του ήταν Οουρόμπορος: Λόγω των πολλών εγκλημάτων του καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και τελείωσε η ζωή του στα μπουντρούμια του κάστρου του Αγίου Λέοντα, στο Ουρμπίνο το 1795. Αυτός ήταν που καθιέρωσε τη χρήση του τριγωνικού βωμού, τη Σεκινάχ στο κέντρο των Ροδόσταυρων ναών. Ισχυρίστηκε ότι διακατείχετο από ισχυρά πνεύματα (δαίμονες) που του έδιναν την τρομερή δύναμη να κάνει θαύματα, μπροστά ακόμη και στους πιο άπιστους και τους επικριτές του. Έκανε τον αποκρυφισμό μόδα και εκλαΐκευσε τις απόκρυφες μαγικές πρακτικές σε απρόθυμα κοινωνικά περιβάλλοντα γύρω από την μαύρη μαγεία. Είπε: "Το κακό και η αμαρτία είναι νοητικές καταστάσεις, υπάρχει η αγιότητα της αμαρτίας."

Ο Πάπους Μασόνος 33ου βαθμού, επίσκοπος της Γνωστικής Εκκλησίας της Γαλλίας και μέλος του Ναού Αχαθόορ της Χρυσής Αυγής έγινε μέλος τον Οκτώβριο του 1887 του κλάδου της Γαλλικής Θεοσοφικής Εταιρείας Μπλαβάτσκι στη Στοά Ίσις.

Δημιουργός του Τάγματος των Αγνώστων Ανωτέρων, κοινώς γνωστό ως το Τάγμα των Μαρτινιστών. Διοργάνωσε το Διεθνές Μασονικό Συνέδριο. Είπε:"Όταν ο μυημένος φτάσει στο αποκορύφωμα της Μύησης και γνωρίσει τον Μπάφομετ, που ονομάζεται επίσης Εωσφόρος, τότε μπορεί να πει ότι έχει ανακαλύψει την πραγματική δύναμή του."

Ο Μακ Γκρέγκορ Μάθερς, Εωσφοριστής και Μασόνος του 33ου βαθμού. Ιδρυτής της Χρυσής Αυγής, είπε: "Ίσως για συντομία θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κακό στο σύμπαν θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανισόρροπη ενέργεια , ή ενέργεια που εφαρμόζεται σε λάθος τόπο και που η αναπλήρωση των σκοτεινών σημείων της ύπαρξής του, έχει σχέση με τις δαιμονικές ιεραρχίες. Ο Μάγος τις υποτάσσει στη θέλησή του για να μετατραπεί σε ένα ον πλήρες , απελευθερωμένο από τις αντιφάσεις που συνυπάρχουν μέσα στον καθένα"

Ο Αλέιστερ Κρόουλι, Μασόνος 33ου βαθμού που ίδρυσε το Αρτζέντουμ Άστρουμ, το Τάγμα που έπρεπε να υποκαταστήσει την Χρυσή Αυγή και να επεκτείνει την Θελίμα. Επικεφαλής της Αγγλικής OTO (Ordo Templi Orientis) από το 1912 και διεθνώς υπεύθυνος της ίδιας από το 1922, επέκτεινε την Θελίμα και την έκανε γνωστή στον κόσμο. Μέλος της Χρυσής Αυγής, ήταν ο μεγαλύτερος μάγος και αποκρυφιστής του εικοστού αιώνα.





Είπε: "Εγώ θα κατασκευάσω ένα νέο ουρανό, απλά όταν βρέθηκα κοντά στον Σατανά ακόμα δεν ξέρω γιατί, αλλά ήμουν παθιασμένος για να εξυπηρετήσω τον νέο Αφέντη μου. Για να εξασκηθώ στη μαύρη μαγεία θα πρέπει να παραβιάζω κάθε αρχή της επιστήμης, της ευπρέπειας και της ευφυΐας."

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι Άλιστερ Κρόουλι ήταν πνευματικός "σύμβουλος" του Γουίνστον Τσόρτσιλ κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Βλέποντας το προφίλ του δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τις συμβουλές που θα του έδινε.

Ο Άνταμ Γουέισχάουπτ, ένας αποστάτης Ιησουίτης ιερέας Εβραίος Καμπαλιστής, Μασόνος και αποκρυφιστής, δημιουργός των Ιλουμινάτι, ο πατέρας του σχεδίου για την εξάλειψη των κυβερνήσεων και της θρησκείας, και την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είπε ότι έπρεπε να καταργηθεί η Μοναρχία, κάθε οργανωμένη κυβέρνηση, ιδιωτική ιδιοκτησία, κληρονομιά, ο πατριωτισμός και η οικογένεια. Ήταν αυτός με τη διείσδυσή του στη Μασονία, την μετέτρεψε σε βάση του κινήματός του.

Το σχέδιο του Γουέισχάουπτ με δυο λόγια ήταν να δημιουργηθεί μια δικτατορική κυβέρνηση στον κόσμο όπου η Εωσφορική φιλοσοφία του θα επικρατήσει και το σχέδιό του θα εκπληρωθεί. Το σχέδιό του είναι σήμερα πιο κοντά από ποτέ για να εκπληρωθεί. Όπως ο Μαρξ, ο Λένιν και ο Τρότσκι , προήλθε από μια εβραϊκή οικογένεια Καμπαλιστών, και όπως και οι τρεις τελευταίοι δεν είχε κανένα δισταγμό στο να δείχνει ότι η χριστιανική θρησκεία ήταν το κύριο αντικείμενο για να πολεμήσει.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


ΠΗΓΗ: pensamientodisidente.blogspot.g/

ΑΠΟΔΟΣΗ: Θωμαή Στεφανοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :